-
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Aslında yaptığım çaılışma benüm portföyüm değil. Daha kendi başıma portföy oluşturacak kadar bilgim yok maalesef.
Burada 2019 yılı en çok getiri yapan fonların geçmiş senelerini merak ettiğim için çıkarmıştım.
Hangi şemsiyenin altında hangi fonlar bulunur bunun bir listesini nereden bulabilirim?
Bir sorum daha olacak. Bazı fonlar tefaşın verisine göre sadece haftada 1 gün değer değiştiriyor. OSF,IAR gibi.
Sebebi nedir? Komik bir soru sormuş olabilirim kusura bakmayın.
-

Originally Posted by
admustafa
Bende fazla bir değişiklik yok emmim

Son durum aşağıda

Mustafa bey %1,8 lik kalan kısım için fon adı çıkmamış, Orası için ne öneriyorsunuz?
-

Originally Posted by
admustafa
Bende fazla bir değişiklik yok emmim

Son durum aşağıda

risk oranu dusuk
-

Originally Posted by
Kandirildim
Mustafa bey %1,8 lik kalan kısım için fon adı çıkmamış, Orası için ne öneriyorsunuz?
1.8'lik kısım dün satış emri verdiğim fondan gelen kısım sn.kandırıldım. Cuma günü TCD ilavesi yapacağım şimdilik PPF'de bekliyor.
-

Originally Posted by
dell14
risk oranu dusuk

Her zaman bir hareket alanı var ve mevcut oluşacak fırsatlara açık
-

Originally Posted by
Kandirildim
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Aslında yaptığım çaılışma benüm portföyüm değil. Daha kendi başıma portföy oluşturacak kadar bilgim yok maalesef.
Burada 2019 yılı en çok getiri yapan fonların geçmiş senelerini merak ettiğim için çıkarmıştım.
Hangi şemsiyenin altında hangi fonlar bulunur bunun bir listesini nereden bulabilirim?
Bir sorum daha olacak. Bazı fonlar tefaşın verisine göre sadece haftada 1 gün değer değiştiriyor. OSF,IAR gibi.
Sebebi nedir? Komik bir soru sormuş olabilirim kusura bakmayın.
TEFAS'ta fon karşılaştırma kısmından şemsiye fon türlerine göre isteyebilirsiniz.
OSF, IAR gibi serbest fonları alabilmek için nitelikli yatırımcı olmak gerekiyor öncelikle. Bu fonlar genelde haftada birgün ve Salı günü fiyat açıklıyorlar. Fonda herhangi bir yatırımcı olmazsa fiyatlar daha önceki fiyatlarla alakasız olabiliyor. O yüzden sağlıklı bilgiyi yatırımcısı olursanız alabilirsiniz diye düşünüyorum.
-
Kim ne kadar faiz indirimi bekliyor ?
Ben 125 indirir diyorum
-

Originally Posted by
aydinc
Kim ne kadar faiz indirimi bekliyor ?
Ben 125 indirir diyorum
100 yapar ürkütmeden.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız