Günlük takas
Günlük takas
ilginç hareketler devam ediyor, çok az pozisyon açýp yeni pozisyon açmanýn anlamsýz olduðu kanaati vardý. ama 2.26-2.30 arasýnda iyi bir pozisyon açma hedefindeyim. yukarý hareket kýsýtlý kaldý, aþaðý yönlü hareket doðal olur artýk. Ytd
Milli Tarým Projesi
“Tarýmda havza bazlý üretime destek verilecek”
Milli Tarým Projesi'ni de açýklayan Yýldýrým, projenin Gýda, Tarým ve Hayvancýlýk Bakaný Faruk Çelik ve arkadaþlarýnca hazýrlandýðýný belirtti. Tarýmda havza bazlý üretime destek verileceðini bildiren Yýldýrým, þöyle konuþtu:
"Tarýmda havza bazlý üretime destek verilecek. Þimdiye kadar destekler veriliyordu, ancak þimdiki destekler havza bazlý modeliyle artýk daha bilinçli hale geliyor. Bu ne demek, Türkiye'deki bütün ilçeler, iller, tarým yapýlan her yer tek tek masaya yatýrýldý. Böylece 941 tane havza ortaya çýktý. Bu 941 havzada hangi ürünler yetiþir, pamuk, zeytin, arpa, yulaf, yem bitkileri nerede daha iyi yetiþir, hangi ürün daha çok su ister, hangisi daha az su ister. Bunlarý belirleyince iþ kolaylaþýyor. Suyun olmadýðý yerde en çok su isteyen pirinç ekerseniz ondan sonra havanýzý alýrsýnýz. Taþýma suyuyla da pirinç herhalde çeltiði yapamazsýnýz. Onun için ürünleri havzalara uygun yerlerde yetiþtireceðiz."
BU AÇIDAN BAKILDIÐINDA ÝL ÝL BAKSAK, DÜZCE ÝÇÝN EN BÜYÜK YATIRIM TAÇ TARIM OLUR. 850.000 m2 ALANA SAHÝP, HAVZASI OLDUKÇA BÜYÜK... bu durum bir avantaj olabilir
Yarýn bir miktar daha pozisyon geniþletme düþüncesindeyim. 24.3.17 de genel kurula da gidelim. Bence organik tarým konusunda geliþime müsait bir firma. Ama potansiyeli ne görmek lazým ??? Herþey finansal data, bilanço, gelir tablosu deðil. Biraz da reel açýdan bakmak lazým, orta ve uzun vadeli yatýrým yapýlabilir görünüyor ! tabi bu piyasa deðeri üzerinden konuþuyorum .... Kesinlikle Ytd deðildir
Sent from my TURKCELL T50 using hisse.net mobile app
[attach=confýg]428[/attach] günlük takas
Tahtada ne alýcý var, ne satýcý. Körler saðýrlar birbirini aðýrlar misali 😊 bi de haftalardýr þaka gibi hareketler. Bi kademe alýyor (hesapta tabi) üstten bir kac lot aliyor aradaki boþ kademeye satýþ yaziyor. Yada tam tersi kademeye verip onun altindaki kademeye verip boþ kademeye alýþ giriyor. Ahahahaha þaka gibi ha bide seans sonu son saniyede kendi alýþýný çizmesi ya da kendi satýþýna vermesi yokmu ???? Yahu pozisyon açacaðým cidden açamýyorum. Bu tarz adamlar kaldýmý ya ??? Yoksa þu anki 4 milyon usd ile bu þirketin kompakt olarak arazisini alamazsýn
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!
Yahu bu kadar çapsýz bir trader görmedim. Sadece izliyorum ve her hareketi þaka gibi. Yarýn veya öbür gün farketmez gelsin 2.26-2.30 arasýndan onu fazlasý ile tatmin edecek pozisyon açacaðým. Bekliyorum yarýn 😊
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!
ben vedalaþtým usandým artýk, bunda zarar geri çýkmaz. Bjkas da çýkar inþ.
Yer Ýmleri