Originally Posted by
Dore
Ne guzel bir gun değil mi

Tişörtleri çektik biz
Yazdıklarınıza katılıyorum Selim bey. Ben de şöyle bisey okumuştum. Pasif iyi olmak kötülüğe çanak tutmaktır diyor. Aktif olmaliyiz hayatta..
Evde çocuk var o yüzden 23 Nisan ruhunu yaşıyoruz her sene. Yarin yasak oldugu için bugün okul çıkışı gezdik tozduk. Ohh
Altinda iyi is cikardiniz. Bence de cikar 1793 üzerine atar tekrar. Rusya ABD arasinda cok gerginlik var.
Bugun bir yazi okudum Putin baya cesur açıklamalarda bulunmuş. Cok net ve saygın açıklamalar. Tarzi hoşuma gitti

Her an bir haberle 2000 usd bile olabilir.
Iyi iftarlar.. Afiyet olsun herkese

İyi hoş, 2000 falan güzel rakamlar da... şimdi baktım %59 ALIM tarafındaymış. Bu çoğunluk ALIM tarafındaysa fiyatın elini kolunu sallaya sallaya çıkması mümkün gözükmüyor. Alıcıların bezdirilmesi gerek önce.
Bence altının ekmeğine en çok bal süren şey şu günlerde kripto paralara duyulan güvenin sarsılmaya başlaması. Bu forumda okudum hatta. Bir kişi kripto paraların alternatif altın gibi lanse ediliyor olmasına işaret etmişti. Kripto sembollerinin altın paracıklar olmasına dikkat çekmişti. Sonuna kadar katılıyorum. Özet olarak diyebilirim ki, bence, altın hareketleri siyasi olaylara nispeten kriptoya duyulan güven ile ilişkili...
Putin - bence boş yapıyor. Ülkesinde onu sevmeyen bir sürü insan var. Bu insanları yanında tutabilmek için güçlü bi düşmana ihtiyacı, o düşmana esip gürlemeye ihtiyacı var. Bu da onu güçlü gösteriyor. Yoksa askeri anlamda her ne kadar Rusya basit bi ülke olmasa da NATOyu karşısına almaması gerektiğini de bilen bi ülke. Yani...Putin kısacası halkın gazını alıyor ve siyasi konumunu destekleme niyetinde.
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri