-
Peki siz bilirsiniz; Allah kazancınızı arttırsın.
-
sn. gueno 33
daha pozisyonum yok sayilir [emoji846] ama kademeli acacagim. ben bilancoyu basarili buldum dedigim gibi.
pozusyonumuzu artirdigimizda insallah kazaniriz.
size de yatirimlarinizda bol kazanclar

Originally Posted by
Gueno_33
Peki siz bilirsiniz; Allah kazancınızı arttırsın.
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
-
https://youtu.be/NI4-nzkyyMo
tam olarak fikirlerimiz uyusmasa da osmen 2021 1 ve 2. ceyrek analizini detayli olarak yapmış abimiz.
detayli analizi icin tsk ederiz.
45:00 dakikadan sonra son tahlilde osmen icin son bilanco ile birlikte hisse başı fiyatinin 42.83 olmasi gerektigini ifade etmis.
daha fazla etmesi gerekiyor
Son düzenleme : hayek; 01-08-2021 saat: 19:08.
-
osmanli yatirim bugun yaptigi kari odullendirdi. 6 aylik 40 milyon kar etmis bunun serefine %2.2 dususle kapatti gunu ve neredeyse tek satici osmanli [emoji846][emoji846]
2500 lot daha attik koseye. oldu 3500 lot.
yarin 21.70-80 gibi 1500 lot daha alirim. sonra burda kapatiriz ekrani. yil sonu bakacagiz duruma. kucuk ama etkin bir yatirim olacak insallah [emoji846]
-
en ustteki 2 araci kurumu cikar, geriye sadece 1.4 milyon lot hisse kaliyor. onlarin çoğu da pasif , hareket gormeyen hisse durumundadir.
piyasada hisse misse yok ! bugun 500 lotumuzu daha aldik. yarin heralde 1000 lotumuzu daha verirler. 5000 lot tamamlanmis olacak. 2021/12 bilancosu geldigi gun satacagim.
bakalim bu kucuk yatirimimizin getirisi ne olacak ? burada bir not olarak kalsin.
ekstra bir gelisme olmazsa bu forumda yazmayacagim. tamamen monolog oluyor, kimse yok zaten piyasada hisse de yok.
-
niye kimse kalmamış.osmende
-
-
Bir kısım ismen i osmen yaptım,bendeki 3-5 lotu görüp tahtayı kasiyorsan alacagin olsun patron
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri