Bunu biraz açýklar mýsýnýzMI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu biraz açýklar mýsýnýzMI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pgsus göndermeye baþladým.
Hala erken olabilir, çok güzel yükseliyor.
Birkaç birþey yazmaya çalýþtým ama anlamý þairin karnýnda muðlak ifadeler tabi. Ben bunlarý uluslararasý opsiyon ve future piyasalarda da kullanýyorum.
Þöyle birþey söyliyeyim. Sevdiðiniz göstergelerden bitiþ, dönüþ ve trend devam yapýlarý görmeye çalýþýn.
casaubon Hocam nasýlsýnýz...Sizi görmek ne güzel
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
New york da saat sabah 7,07,,, Uyandýmý Trump... twetler gelsin.. Aksiyon baþlasýn...
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
462 : CNBC Muhabiri: Çin tarafý 15 Aralýk tarifelerinin ertelenmesini bir ön koþul olarak görüyor
CNBC Muhabiri Eunice Yoon, Çin tarafýnýn ABD ile ticaret müzakerelerinde 15 Aralýk
tarifelerinin ertelenmesini bir ön koþul olarak gördüðünü belirtti.
Kanalýn Pekin Büro Þefi Eunice Yoon, "Görüþmeleri izleyen Çin'li uzmanlar bana ABD'nin
tarifeleri ertelemesinin bir ön þart olduðunu ve bunun Çin tarafýndan bir
ciddiyet meselesi olarak görüldüðünü belirttiler" ifadelerini kullandý.
Yoon, ayrýca Çin yönetiminin 1. kademe anlaþmada büyük ölçekli bir kesin bir tarýmsal
ürünü satýn alma rakamý vermeye halen direnç gösterdiðini aktardý.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
Yer Ýmleri