130'-131' kolay zaten dipleyebiliyoruz.. Altlarý mesele, esneme paylý vesaire hatta rallilik taze alým için bile..
Dar vakitler içindir röva$ata..
130'-131' kolay zaten dipleyebiliyoruz.. Altlarý mesele, esneme paylý vesaire hatta rallilik taze alým için bile..
Dar vakitler içindir röva$ata..
Geçenlerde aldýðým 136 lardan ve 134 lerden Þubat vade short..
133200 ortalama bu ay vade shortlarý kapattým tabi ki yanlýþ yaptým
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi' gün bi' çýlgýnlýk edip
Seni sevdiðimi söylesem
Alay edip, güler misin?
Yoksa sen de, sever misin?
Bi' gün bi' çýlgýnlýk edip
Seni sevdiðimi söylesem
Alay edip, güler misin?
Yoksa sen de, sever misin?
Cesaretin var mý aþka?
Çarpýyor kalbim bir baþka
Sen de böyle sevsen keþke
Desen banan, yar
Cesaretin var mý aþka?
Çarpýyor kalbim bir baþka
Sen de böyle sevsen keþke
Desen bana, yar
Konuþmadan gözlerinle
Beni sevdiðini söylesen
Yüreðime gözlerini
Ölene dek mühürlesen
Konuþmadan gözlerinle
Beni sevdiðini söylesen
Yüreðime gözlerini
Ölene dek mühürlesen
Cesaretin var mý aþka?…
Cesaretin var mý poz açmaya...
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
412 : *THY: Kasým 2018 döneminde 5,5 milyon olan toplam yolcu sayýsý, 2019 yýlýnýn ayný döneminde %3,7'lik artýþla 5,7 milyon olarak gerçekleþti
413 : *THY: Kasýmda Yolcu sayýsý iç hatlarda %2,7 azalýrken, dýþ hatlarda ise %8,5 artmýþtýr
414 : *THY: Yolcu doluluk oraný Kasým 2019 döneminde 0,8 puanlýk artýþ ile %82,3 olarak gerçekleþti
15 : *THY: Ocak-Kasým 2018 döneminde 69,6 milyon olan toplam yolcu sayýsý, 2019 yýlýnýn ayný döneminde %1,2'lik azalýþla 68,8 milyon olarak gerçekleþti
16 : *THY: Ocak-Kasým döneminde Yolcu sayýsýnda iç hatlarda %7,2'lik bir azalýþ, dýþ hatlarda %3,5'lik bir artýþ kaydedildi
17 : *THY: Ocak-Kasým döneminde Yolcu doluluk oraný 0,4 puanlýk azalma ile %81,7 olarak gerçekleþti
18 : *THY: 2018 Kasým ayý sonunda uçak sayýsý 332 iken 2019 Kasým ayý sonunda 348 oldu
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Yer Ýmleri