Bu takip ettiðim VÝOP grafiði ( 5dk.)
Kanal geçen vadeden kalma ama halen çalýþýyor...
Sarmaþýk gibi kanala dolandý sabah beri...
Saat 14.00' de kadar yukarý kýramazsa, aþaðý bir salto bekliyorum...
Pala 1000' lik verirse ben 500' ü alýr çýkarým...
Bu takip ettiðim VÝOP grafiði ( 5dk.)
Kanal geçen vadeden kalma ama halen çalýþýyor...
Sarmaþýk gibi kanala dolandý sabah beri...
Saat 14.00' de kadar yukarý kýramazsa, aþaðý bir salto bekliyorum...
Pala 1000' lik verirse ben 500' ü alýr çýkarým...
Bear_Bull
@BearBull26
Zülfü hocam rica etsem 4 kasým' dan itibaren alýcý - satýcý paylaþabilir misiniz BÝST genel...
Matrikste bu veri pek mantýklý sonuçlar vermiyor...
Teþekkürler zülfü hocam...
Benim gördüðüm 4 kasýmdan beri birileri(belki BÝRÝ) sürekli almýþ...
Hatta bu arada gerçek yabancýlar satmýþ...
O birileri alýrken Bes fonlarý ve Türkiyedeki diðer yatýrým fonlarý ona yardým etmiþ...
Akbankataki yüklü alýmlar ya yabancý takasýna akýyor ya da emeklilik fonlarýna BGC alýmlarý hakeza...
Bu kadar malý alan adam diðer bir deyiþle bu kadar parasý olan adam boþ adam deðildir herhalde bir bildiði vardýr...
Bu alýmlarýn tamamýnýn TR içinden karþýlandýðý þeklinde bir senaryo mevcut ( Varlýk Fonu, Damat tayfasý, Yiðit Bulut vs.)...
Benim bu senaryoya inancým gitgide zayýflýyor çünkü TR içinde bu miktarda bir para yok halihazýrda...
Bu alýmý yapan KÝÞÝ her kimse TR' ye not arttýrýmý dahil bir etkisi olmasý lazým ki bu kadar malý okutsun...
Tabi bütün bist topyekün Galip tahtasýna dönerse TR içinden olmuþ olma ihtimali güçlenir benim açýmdan...
Çünkü her iþ gibi borsadaki piyasa yapýcýlýðý iþini de elimize yüzümüze bulaþtýrmaktan geri kalmayýz...
Aselsandaki yükseliþ hiç mi hiç saðlýklý deðil...
Bu tarz sert ötesi yükseliþler genelde dramatik kýrmýzý barlarla noktalanmýþ...
En kötü ihtimalle yükseliþi sindirmesi için 20.80 veya altýnda bir kapanýþ yapmasý lazým...
Bunu da 21.48 ortalamayla þortladýk bakalým...
Allah sonumuzu hayýr etsin...
Yer Ýmleri