Mal var diye demiyorum bence olumluMI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal var diye demiyorum bence olumluMI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sýkýntýlý iþ bence..
Birlesmelerden haberim yoktu. Þiþe iyi yönetilen bir firma ama diðerlerini bilmiyorum. Yük olabilirler.
Zülfü hocam matrixte farklý gözüküyor tablo pc baþýna geçince atarým.Sizce credit geçen haftadan beri tebde bi nebze güçlü satýyor spotta ama geçen aydan taþýdýklarý yüklü longlar creditte hep duruyor teb biraz azalttý bi yorumunuz varmý.Birde geçen ay hsbc yüklü garan long vardý kapatmadý hisse olarak geçti hesabýna bu ay baþýndada yüklü long açmýþtý sizde mevcutsa garanti long short durumunu paylaþabilirmiþsiniz.
Sizin analiz etmeniz farklý olur düþüncesindeyim garanti long durumuna göre endeks ile ilgili burada daha farklý bir yol çizebiliriz kazanç açýsýndan.Kafama taÄ·ýlan kim okadar long taþýyan 120.000 civarý bir kuruma okadar para kazandýrýr.Diger bankalar zirveye uzakken garanti okadar long taþýyan birine raðmen bu kadar fazla çýkar.
Yer Ýmleri