Bu forumda rumuz deðiþtirmeden uzun süreli yazýyorum
Bazýlarý gibi rumuz degistirirek cambazlik sahtekarlýk yapanlarida vicdanlarý ile baþbaþa býrakýyorum.
Para kaybedip kazanýlabilir ama karekter
Varsa vardýr parayla alamayiz
Bu forumda rumuz deðiþtirmeden uzun süreli yazýyorum
Bazýlarý gibi rumuz degistirirek cambazlik sahtekarlýk yapanlarida vicdanlarý ile baþbaþa býrakýyorum.
Para kaybedip kazanýlabilir ama karekter
Varsa vardýr parayla alamayiz
Sn. Cinali
Biz sizi ve faydali paylasimlarinizi gecmisten beri (sahsen ben yaklasik 3 senedir) takip ediyoruz..o yuzden hic moralinizi bozup iftiralara kulak asmayin.. bu zor gunler itham yerine birlik beraberlik gunleridir.. selamlar
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yabancý bir fon çýkýþý olmuþ gibi görünüyor, merak etmeyin su akar yolunu bulur. Ben bu þirketleri aygýra benzetiyorum, binicisi iyi deðilse sýrtýndan kolay atýyor ama binmesini bileni de yürüyerek ulaþamayacaðý yerlere taþýyor. Herkese iyi hafta sonlarý..
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sayýn cinali biz sizi sizde bizi hissedar olarak biliyoruz... Kimseye açýklama yapmak zorunda deðilsiniz... Mahkemelerden gönderdiðiniz mesajlarýn ne kadar kýymetli olduðunu hepimiz biliyoruz... Tekrar teþekkür ederiz... Yeni gelenlerin öðreneceði çok kiþi ve bilgi var. Bu nedenle hiç önem vermemenizi diliyorum... Ýyi akþamlar
Yeni geldin ama ortalýðý bayaðý karýþtýrdýn... Yasemin... Genelde de düþeceði zaman ortalýkta naralar atýyorsun.... Bakalým mum ne zaman yanacak
Sn
Zoti
Eiji mishima
Ýronarm 78
Shiva
Güven ve desteðiniz için teþekkürler
Burada faydalý paylaþýmlarda bulunan deðerli arkadaþlara sataþma yapýlarak hedeflenen ne olabilir acaba çok merak ediyorum. Ben forumu sürekli takip eden ama pek fazla yazmayan birisi olarak gerek denizkiraz beyfendiyi gerekse cinali beyfendiyi yýllardýr deðerli paylaþýmlarýndan dolayý tanýrým buarada sayýn isra yýda unutmayayým. Yasemin haným gibi uçacak-kaçacakçýlarýda çok gördü bu forum, biz küçük yatýrýmcýlar olarak zaten al sata süreçlerine çok dahil olamýyoruz.
Yasemin hanýmdan ricam lütfen deðerli paylaþýmlar yapan arkadaþlardan özür dileyerek, sadece kuruntularý yüzünden kalp kýrmamasýdýr.
Yer Ýmleri