Ülke içinde sýkýntý durum tamm þirket daha fazla kâr edecektir de spek bu durumlarý çok iyi kullanýyor . Geçen yýl 5.2 lere düþtüðünde dolar 6.20 lere gelmiþti ortalýk yanýyordu þimdi 9 liralarda þükür yine .
Sene sonu 20 lira olur diyordum 2019 da olmadý sizce 30-40 lira hedefine ne kadar kalmýþtýr .
10.50 lerden 4.9 lara düþen sasayý 5.36 dan alýp ayný gün sattým sabah taban açýlýþlarý olduðu için prim yapsaydý o gün satmayacaktým satým 9.5 lere götürdüler bir haberle . Petkim'i bir haberle tavana kitledilee . dolar düþer umarým yoksa 7 - 7.5 olurda borsayý 10 dolara düþürmek isteyebilirler .
Bu grupta bir habere bakar . bilanço milanço hikaye 88 den kozalý kim derdi 49 liralara düþürecekler ... spek herþeyi kullanýyor
Ben kaðýdýma güveniyorum valla. yatýrýmcýnýn dengesini bozmak istiyor bugün 9 dan satan borsanýn tek batmayacak þirketinin kozaa olduðunu anladýðýnda kaðýt 50 liralarda olacak. endex yön olarak aþaðý görünüyor.. belki abd nin basýlan paralarý abd borsalarýna girecek endeksler yukselecek ama bu sadece aldatýcý olur. abd borsalarýnýn fk oranlarý sacmalýk. seneye hiperenflasyonla baþedemeyecekler dönüþ yine altýna olacak
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gram altýn dün 344,277 TL ile rekor tazelemiþ..![]()
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri