Son silkelemeyle safralar temizlenmiþtir inþallah.
Son silkelemeyle safralar temizlenmiþtir inþallah.
ipek cacýk, kozal pilav, kozaa döner kes..bugünkü menü bumu?
Kozaa asýldýr, ipeke teker kozal bagajdýr
Mantýklý bir þekilde düþünelim borsa artý olurken kozaayý düþürdüler . Dün 11.8 den aþaðý basabilirlerdi endeks buna müsaitti kozalý da 70 in altýna verdi mi tamamdý neden basmadýlar ? +3 r kadar sürdüler ? Bizler 1-2 liranýn hesabýný yaparken arka planda büyük hesaplar var . Tahtacý diðer hisselerin uçtuðunu , borsanýn 110 bin olduðunu , bilançoyu , rezervi vs vs ne varsa hepsi hesaplý kiyaplý ... siz baþka hisse arayýn farketmez 1-2 sene sonra ah vah edebilirsiniz
asabanýn hanýna býrakýlan iki eþek dertleþiyormuþ:
"benim sahibim çok iyidir. çok yük yüklemez, arpayý-samaný bol verir, hiç eziyet etmez, her gün týmar eder çok memnunum "demiþ,
diðer eþek: "ahh ahh kardeþ benim sahibim bana çok eziyet eder, aðýr yük taþýtýr, yemimi az verir, bana doðru dürüst bakmaz "deyince
öteki eþek: "bu adamýn kahrýný niye çekiyorsun arkadaþ, býrak git" demiþ,
diðer eþek: "sahibim beni çoðu zaman evin avlusuna çeker. yine böyle bir günde, evin hanýmýna baðýrýp çaðýrýyor, dövüyordu. bir ara hanýmýna "bir daha dediðimi yapmasan da vallahi billahi da seni bu eþeðe si...tireceðim" dediðini duydum. iþte bu nedenle bunca eziyeti çekiyor, kaçýp gidemiyorum, beklentim var" demiþ.
Beklentimiz var 2 yýldýr
Bilgi almak için yazýyorum tvf [türkýye varlýk fonu]maden holdýng kurma kararý aldý býze etkilermý acaba
Merhaba, dun kapanista bir miktar aldim ve artik aranizdayim. Sasa-mipaz-kozaa olarak portfoyum var. Saygilar
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Yer Ýmleri