Sesli düþünüyorum da...
13 yýllýk direncini kýrýp gitmekte olan bu hissede dökülmemek lazým.
Bunun için kýsa vadeli hareketlerden kaçýnmalý.
Sesli düþünüyorum da...
13 yýllýk direncini kýrýp gitmekte olan bu hissede dökülmemek lazým.
Bunun için kýsa vadeli hareketlerden kaçýnmalý.
bu yavsak hýssenýn hissenin yavsak speký dýyorký gecen gun 13.82 en yüksek deðer hareketýnde mýllet saldýrdý sanýrým senmýsýn gelen alsana zoka alsana hýsse alsanda tahta beným zýrnýk yok zýrnýk yok dedý ký býst 30 hýselerý kýpkýrmýzýydý o an dedým bu yýne bý pustluk yapýcak yaptýda kapanýþ eksý oldu 13.35 bu günde 40 gosterýp 22 ye kadar verdý o seviyelerden 22 23 24 lerden bý mýktar aldým somnra kapanýþta pust 13.30 13.31 e bagmak ýstedý kac kere 13.31 alýþ yazdým býlmýyorum pusta böyle lazým kapanýþa yakýn kac tane 13.31 varsa hepsý bana aittýr bilin ýstedim
Son düzenleme : Ceko; 02-07-2020 saat: 22:02. Sebep: duzeltme
Bu sayfa hic bu kadar sessiz olmamisti. Hayir olur inþallah
SM-N910H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye Cumhurbaþkaný*Recep Tayyip Erdoðan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlýðý Tarafýndan Ýþletmeye alýnan “Hidroelektrik Üretim Tesislerinin Toplu Açýlýþ Töreni”ne video konferansla katýldý.
Cumhurbaþkaný Erdoðan,*"Santraller bizler için medeni olmanýn adeta sýçrama tahtalarýdýr.*Enerjisi olmayan bir ülkenin*medeni olmaktan bahsetmesi mümkün deðildir"*dedi.
"Türkiye olarak bugüne kadar mücadelesiz hiçbir kazaným elde etmedik"*diyen Erdoðan, þöyle konuþtu:
"Tüm dünyanýn kendi içine kapandýðý bir dönemde yatýrýmý, üretimi ve istihdamý destekleyerek sergilediðimiz olumlu yöndeki ayrýþma ile salgýna teslim olmadýðýmýzý gösterdik.
Salgýn döneminde saðlýk hizmetleri yanýnda hemen her alandaki yatýrýmlarýný devam ettiren Türkiye, 2023 hedeflerine ulaþmaktaki kararlýlýðýný ortaya koymuþtur.
Özel sektörümüz sadece OSB'lerde son 6 ayda 10 milyar liralýk yatýrýmla 583 yeni fabrikayý tamamlayarak üretime geçirdi."
Erdoðan ayrýca,*"Avrupa Birliði'nin þeffaflýk sorunu olan ülkeleri Türkiye'nin önüne koyarak uyguladýðý çifte standardýn gerisindeki niyet açýkça ortadadýr"*ifadesini kullandý.
Cumhurbaþkaný Erdoðan,*"Saðlýktan ekonomiye, diplomasiden güvenliðe kadar her konuda kendimize güveniyoruz"*dedi.
'Ülkemize karþý Doðu Akdeniz'de kurulmaya çalýþýlan oyunlarý ve tuzaklarý yerle bir ettik'
Erdoðan,*"Avrupa Birliði'nin þeffaflýk sorunu olan ülkeleri Türkiye'nin önüne koyarak uyguladýðý çifte standardýn gerisindeki niyet açýkça ortadadýr"*ifadesini kullandý.
"Saðlýktan ekonomiye, diplomasiden güvenliðe kadar her konuda kendimize güveniyoruz"*diyen Erdoðan,*"Büyük mücadeleler ve çabalar sonucunda saðladýðýmýz güven ortamý, enerji yatýrýmlarýna olumlu yönde yansýmýþtýr" ifadesini kullandý.
Cumhurbaþkaný Erdoðan,*"Ülkemize karþý*Doðu Akdeniz'de kurulmaya çalýþýlan*oyunlarý ve tuzaklarý yerle bir ettik"*diye konuþtu.
Erdoðan,*"Son 18 yýlda kamu ve özel sektör eliyle enerjiye 100 milyar dolarýn üzerinde yatýrým yapýlmasýný temin ettik"*dedi.
'Madenlerimizin gün yüzüne çýkarýlmasý için yoðun çalýþmalar içerisindeyiz'
Türkiye'nin ilk yerli entegre güneþ paneli fabrikasýnýn açýlýþýnýn aðustos ayýnda gerçekleþtirileceðini belirten Erdoðan, þunlarý söyledi:
"Madenlerimizin gün yüzüne çýkarýlmasý için yoðun çalýþmalar içerisindeyiz.
Çevrecilik ve benzeri kisveler altýnda*koparýlan yaygaralarýn amacý, bu yatýrýmlarý sekteye uðratarak Türkiye'yi enerjide dýþa baðýmlýlýða mahkum etmektir.
2020 yýlýnýn ilk 5 ayýnda yerli ve yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretimimizi yüzde 66'ya yükselttik.
Geçtiðimiz yýl yenilenebilir kaynaklara dayalý elektrik enerjisi üretiminde Avrupa'da ikinci sýrada yer aldýk."
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hern soyledigim gibi hissenin spegi isi iyi biliyor. Hem psikolojik hem teknik her turlu numara var. Ozellikle kisa vadede ekmek cikarmal nerdeyse imkansiz. Aldiginada sattiginada pisman eder. Ya bu hisseyi orta ve uzun vade icin alacaksin ya da hic ama hic bulasmayacaksin diye dusunuyorum
https://www.facebook.com/groups/7056...906/?ref=share
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KOZAA herhalde gidiyor busefer,asla tavsiye deðildir
Yasemin bacýmýz nerde epeyden beri yazmýyor....
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Yer Ýmleri