Metro Holding e gýcýk oluyorum Ýnþallah hisseleri þero galip almaz
Koç yada Sabancý alýrsa þahane olur Seneler boyu adamlara dua ederiz
Hem temettü hem de piyasa deðeri olarak içimize sinen bir durum olur
Geceleri de rahat uyuruz
Metro Holding e gýcýk oluyorum Ýnþallah hisseleri þero galip almaz
Koç yada Sabancý alýrsa þahane olur Seneler boyu adamlara dua ederiz
Hem temettü hem de piyasa deðeri olarak içimize sinen bir durum olur
Geceleri de rahat uyuruz
Ben karanlýktaki kýlýç, duvardaki gözcüyüm ben soðukta yanan ateþ,þafak vaktindeki ýþýðým.ben uyurlarý uyandýran nida,diyar halkýný koruyan kalkaným bu gece ve tüm gecelerde hayatýmý ve onurumu gece nöbetçilerine adýyorum
Þu anki piyasa deðerimiz 3 .3 milyar TL
Senelik kar 800 milyon Yani 4 senede þirket kendini
Ýkiye katlýyor Valla para olsa insan ciddi düþünür almayý
Ben karanlýktaki kýlýç, duvardaki gözcüyüm ben soðukta yanan ateþ,þafak vaktindeki ýþýðým.ben uyurlarý uyandýran nida,diyar halkýný koruyan kalkaným bu gece ve tüm gecelerde hayatýmý ve onurumu gece nöbetçilerine adýyorum
31.10.2019 tarihinde açýklama yapýlmýþ
2016 yýlý baþýndan beri KAP a hisse devrine hazýr olduðuna dair
Bilgi paylaþýyor
TARA danýþmanlýk ve Finansal projeler limit.þirketini Metro Holding adýna tüm hisselerin alýnmasý konusunda görüþmeleri baþlatmak adýna yetkili kýlmýþ
300 milyon sermayeli metro Holding geçen sene 326 milyon zarar etmiþ
Dilenci þirketi olmuþ Sermaye ti bir senede bitirmiþ
Ne bok yediði belli deðil Bide karlý þirkete konmaya kalkýyor
Ýçini boþaltmak için Þu an bile tipikte havarileri cirit atýyordur
Bu haber hoþuma gitmedi. Ýnþallah almaz.Daha önce de Afyon çimento hisselerini Sabancý holding almýþtý.Hisse fiyatý 120 lira iken Sabancý holding 37 liradan hisseleri aldý ve 1 ay içerisinde 120 liradan 37 liraya kadar düþtü. Tabii ki karamsar olmamak lazým.. anlaþma olur ise hangi fiyattan anlaþtýlar o önemli
Mi A2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri