spek insanlarýn satýþ yapmasýný istiyor eðer satýþlar gelecekse mutlaka beyaz hattýn altýnda kapatacaktýr. Teknikçiyi terse düþürmeden spek para kazanamaz diye düþünüyorum. Bu fk ile kaðýt satýlabilir ama koskoca borsada karlarýný artýracak bir kaðýt asla satýlamaz satýlmamalý. Bunun gibi baþka karlý þirket bulursanýz satýn tabi. Teþekkürler bilgi için
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Baþka bir arkadaþ 2 bilanço öncesi þöyle bir rakam vermiþti sanýrým.. kozal 29.00 kozaa 3.90 ipek 3.10.. bu rakamlarýn üzerine 2 kez bilanço açýklandý ama.....
bu oranlamaya göre kozalýn fiyatý daha düþük olmalý ama deðil bir yanlýþlýk olabilir mi hesaplarda..stoklar fazla geldi bana baþka bir þey olabilir mi acaba? Önümüzdeki bir yýl için fk 2 hesaplýyordum kabaca ama siz altýn stoðu var deyince fk 1 e indi. Arsalarý satacaðým þimdi yaa
Son düzenleme : yasemin5566; 29-03-2020 saat: 01:58.
84 80 72 bin maalesef
piyasaya o kadar çok para saçýldý ki pozitifi olmasýna raðmen, maalesef güven olmayýnca olmuyor.
Benim teknikten ziyade okuduðum makale,reviewler edindiðim þu; 2003 SARS'ta mart ayýnda çýkmýþ haziranda býçak gibi kesilmiþ.
Bilmsel olarak sýcaklýðýn etkisini bulamadým ama bi umut sars gibi umarým hazirana kadar bu da býçak gibi kesilir
Bu hissede yeni olduðum için bikaç sorum olacak, yorumlayabilecekler için þimdiden teþekkür ederim.
1. Dolarýn yükselmesi kozaa içün olumlu mu?
2. Þu an da kasada olan para hisse baþý 6,26 TL denmiþ bu doðru mudur? Yani þirketin hiç borcu yok mu?
3. Yakýn dönemde altýnda sert yükseliþler bekleniyor. Þirketteki naktin altýn olarak saklandýðý yazýlmýþ o zaman kaðýt altýn fiyatlarýna göre yükseliþ kaydediyor mu?
4. Yaþanan krizde kozaa yý olumsuz etkileyen bir durum var mý yoksa iþi altýn olduðu için piyasasý her zaman var mý?
5. Bide ipeke, kozal ve kozaa tam olarak hangi iþleri yapýyor?
6. Ben pd/dd ve fk sýna bakýnca en ucuz kozaa diye bunu aldým acaba bu kriz döneminde niye pgsus ecilc tire deva gibi çok düþenler tavan yaparken asýl krizden olumlu etkilenen bu kaðýtlar neden tavan serileri yapmýyorlar?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri