Originally Posted by
yasemin5566
hesap doðru ama kozalý bu kadar ucuza alamazsýnýz. fk oraný diðerlerinden en az %10 yukarýda olmalý, öyle de zaten. Çünkü kozal kadar diðerleri temettü vermeyebilir. bedelsizde ise diðerlerine nazaran çok daha fazla gücü var. kozal sudur diðerleri suyun suyu. Bu kozal diðerlerine göre en az %10 fk yukarda olmasý doðal
Ruhsatý Kozaa'ya ait olan Giresun Konak projesi devreye girdiðinde kim sudur, kim suyunun suyudur ortaya çýkar. Faaliyet raporunda gerekli baþvurularýn yapýldýðý yazýyor, bürokrasi engel çýkarmazsa bu sene çalýþmalarýn baþlamasý muhtemel görünüyor. Kozaa ve Ýpeke'nin Kozal'dan fazlasý vardýr, eksiði yoktur. Ne zamandýr hissedesiniz bilmiyorum ama sizin bu yazdýklarýnýzý 2016'da kozaa kozal'a göre %60 iskontoluyken de yazýyorlardý. O günden bu yana kozaa aradaki, farkýn %80'ini kapattý, Ýpeke ise tamamýný. Þimdi ise kendi üzerinde bulunan maden ruhsatlarý ve diðer mal varlýklarýyla farkýný otaya koyma zamaný. Bu yazýmdan kimse kozal pahalý anlamý çýkarmasýn, bana göre o da çok ucuz, görelilikten bahsediyorum. Herkese bol kazançlar..
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri