Gelinen noktann*ilk iaretini*1,5 ay nce ABD Bakan Donald Trump’n, koronavirse*“in virs”*adn taktnda aldk. Kreselci ete’nin medyasndan*Dnya Salk rgt’nn (DS)*bandaki*Genel Direktr Tedros Adhanom Ghebreyesus’a dek herkes cayrty kopard. Trump’a*rk*dediler her zamanki gibi.
ABD medyas salgn ktndan itibaren Trump’ baarsz ilan edebilmek iin her yolu deniyor. Trump da onlara her basn toplantsnda*ar hakaretler ediyor*muhabirlerinin ahsnda.
Trump ve ekibinin*ikinci hareketi*DS’ye*ynelik eletiriler oldu.*Zira*Tedros Adhanom Ghebreyesus,*koronavirsn yaylmasyla ilgili olarak in’in aklamalarna itibar etmi ve*PANDEM’yi ilan etmekte vahim biimde ge kalmt.*Tm dnyay atee atmt.
tesi var.*Tedros Adhanom*yine in’in,*hastaln insandan insana gemedii yalann*doru kabul etmesiydi.
Bugn ge kalnsa da in’in*dnyay soykrma tabi tutacak admlar*ftursuzca, uursuzca atmaktan ekinmedii*Bat medyasnda*yksek sesle dillendirilmeye, yazlmaya baland.
in 20 Ocak 2020 tarihinde Vuhan eyaletinde karantina ilan ettiinde*koronavirsn gemii iki buuk ay bulmu,*on binlerce inli oktan enfekte olmutu*bile. in bununla kalmam, Karantinaya kadar*Vuhan’dan tm uluslararas uular serbest brakm, bylece on binlerce koronavirsl inli, ABD dhil dnyann drt bir yanna dalmt.
ABD Bakan Trump tehlikeyi fark edip tm snrlar kapatnca*in-Kreselci etesi tetikileri Tedros Adhanom ile birlikte*bunu da*“rklk”*olarak nitelemilerdi.
Son gnlerde Donald Trump ve ekibi yaknda*in’den hesap sorma vaktinin geleceini*sylyorlar. Fransa Cumhurbakan Emmanuel Macron bile*in’e gvenmek iin saf olmak gerektiini*ifade ediyor.
Trump*nc hareket*olarak*“in’in piyonu”*olarak niteledii*DS’ye verilen yllk 600 milyon dolarlk denei*kesti. ABD’de imdiden*Tedros*Adhanom’un istifa etmesi arlar*ykselmeye balad.
Cumhuriyeti Senatrler*Martha McSally,*Ted Cruz*ve*Marco Rubio,*DS Genel Direktr’nn istifasn talep eden aklamalarda bulunarak**“Bir komniste mi gveneceiz”*demeye baladlar.
*
DS’NN BAINDAK KOMNST-ETNO FAST
*
Tedros Adhanom’un*in tarafndan fonlanan ABD’li lobi irketlerince*allanp pullanp DS’nn bana getirildii de artk ak ak yazlyor.
Etiyopyal Tedros Adhanom’un gemii*insanlar akna uratyor. Bu adam nasl oldu da DS’nn bana getirilebildi kimsenin akl almyor. Size bu konuda*bir makale neriyorum.*Murat Soydan*adl aratrmac tarafndan yaplan derleme. Ltfen okuyun(*)
Etno-faist terr rgt yelii, diktatr yardmcl, kere salgn karartma ve muhalif siyaseti karlmasn organize etme… Tedros Adhanom’un CV’sinde yazmayan karanlk gemii, in-DS ortakln ok daha anlalr hle getiriyor.
Tepkiler dalga dalga bymekte. Diyebiliriz ki bu iin sonu in asndan hi de iyi olmayacak. nceki gn Trump'a*Cumhuriyeti Senatr*Lindsey Graham**"in'e ok byk bedel detmekten"*sz etti.
*
TRUMP’IN VRS POKERNDEK REST: “LM VARSA SZE DE URAYACAK!”
*
zetle Trump yaplann o kadar farkndayd ki, tetikisi Tedros Adhanom olan in-Kreselci ete’nin oynad VRS POKER’nde, kar tarafn elini grd ve REST diyerek dn akam ABD’de EKONOMK FAALYETLER aamal bir planla aacan iln etti.
Daha nce de belirtmitim.*ete, Trump’ gndermek istiyor. Bunu*Amerikan halknn cesetleri ve isiz kald sylenen 22 milyon insan zerinden*ina etmek niyetinde. Eer becerebilirlerse, yani gelecek kasmda*Trump kaybederse,*a filan her neyse kacak*ortaya. Trump da dediim gibi her eyin farknda ve*“Madem yle, rest diyorum. lm varsa size de urayacak”*dedi.
Trump bo durmuyor tabii. Daha imdiden*Amerikan halknn yzde 30’u*Virs’ in’in yayd*kansnda. Dier yandan da*vatandalarna 2000’er dolarlk ekler*gnderiyor. Hem de eklerin zerinde nal gibi*TRUMP’IN HEDYESDR*yazsyla.
Bu kreselci medyay ldrtyor.*Trump’n bir kere daha seilecek olmasnn sonlarn getireceini ok iyi biliyorlar.
Bu kavgann sonucu*dnyann ve tabii Trkiye’nin de gelecekte nasl ekilleneceini*gsterecek.
ok dikkatli olmakta fayda var.
SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.

Alnt yaparak yantla

Yer mleri