Üstad bak bu spek kozayý 5.4 lardan 7-8 lere ilk götürürdü ben kozaa da haraket görünce nakit varsa Ýpek'e alýrdým ve haraket sýrayla gelecek belli idi .. ama geçen yýl dava ile ilgili savcý akþama doðru devletin hisselere el koymasýný talep etmesi ile 5 dk da 1.5 milyon alýþ gönderdiler -3 lerde olan kozaa ya o zaman dan sonra ne kadar basmak isteselerde 8-5 tl fiyat haraketini ve daha sert düþüþleri yapamýyorlar . (Endekse baðlý olan hariç) kozaa 10 liraya giderken Ýpek'e 6.5 larda idi aradaki dengeyi kasýtlý bozdular kozalý yukarý sürdüler sonra .ipeke hiç 8.5 tarihi zirverileri geçemicekmil gibi yaptý spek fakat o kadar testereye raðmen sonuç ortada .
Dolar ons zirvede düþerse bir o kozlarý var birde endeks yine ani düþüþlere gebe olursa spek zaten yukarý çekmiþ nereye düþecek ...
82 binden mal almayanlara 100 binden mal satýyorlar . Zaten borsayý kumara çevirdiler ve bu kumarda olay aslýnda hiç bir yeri takip etmemek saðlam gördüðün kaðýtlarda endeks 100 bini altýnda iken kademeli almak olay bu
1 senede iyi büyüdü ipekebende niþanlý idim iþten çýkmýþ kafamda bir sürü soru iþareti ile gittim ...1 yýl oluyor nerden nereye ... aldýn mý bekleyeceksin yok düþtü yok çýktý ... hedefe odaklanacaksýn aslýnda .kozaa bugün olmadý yarýn olur 16 farkeder mi acil paraya ihtiyaç yok ise..
Pasta var mý?
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýpekteki tavaný görüp Koza ve Kozal alanlara inat nasýl da baskýya devam ediyor reis ikisinde de. Adamýn ciddi anlamda psikoloji konusunda müthiþ bilgisi var ve ne olursa olsun kafasýndakini uygulamaktan vazgeçmiyor.
Geçen sene ipek sermayesinin 1,58 i kadar kar açýklamýþ, kozaa 2.04 ü kadar..
Bizde bu oranlara bakarak kaðýt aldýk..
Bu sene bu oranlarmi deðiþiyor ,ipek bilmediðimiz bý seymi yaptý..
Ben duymadým, bilen varsa izah etsin..
Yoksa bu adamlarýn yaptýðý resmen ahali düsmanlýgidir, ahalinin çoðunlukta olduðu yerde para kazanmamalarini istemektir..
Yedikleri içtikleri zehir ,yattýklarý yer ateþ olsun...
Daha önce kozaa ve ipeke'yi sürdüklerinde kozalý bir ay kadar baskýlamýþlardý þimdi yine kozaa ve kozalý baskýlýyorlar. Ýpler aðalarýn ellerinde piskolojiye oynadýklarý gibi kaðýdýn gücüde ellerinde. Nereye isterlerse oraya sürüyorlar.
Çok iddialý konuþmak istemem ama iþte o ipler artýk ellerinde yeterince deðil yoksa bu tahtalar halen 5-8 liralarda sürünürdü. Eskiden spek basarken alt kademeler boþtu hergün -7, -8 vs 5 liraya kadar basabilirdi . Þimdi basamýyor mal kaptýrmamak için . en az 4-5 ay oyalardý 5.-8 hareketinde .... insanlarý alýþtýrdý yine öyle olacaðýný zannettiler bir çoðu döküldü ...bakýn bu hisseleri tavana kitleneler kolay dedim Ýpek'e nün hali belli baþka gruplarda var içinde onlar çýkarsa farklý olur
Yer Ýmleri