elbet ýpeði yukarý sürebilir ama spek sürebilir herhangi bir gurup süremez. daha önce söyledim ipeðin en az %75i spekte ama koza %50 diyeyim. spekðin ipeði sürmesi çok kolay ama temel bilen spekulasyona gelip almaz. saðlam yapar iþini. varsa sepette kozal ve kozaanýn dýþýnda ipek, belli oranda bunun yarýsýný hatta daha fazlasýný verir örneðin.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
kozaa ve kozal çýkmýyorsa ipeðe bir gurup girdiyse ve bunu spekulasyonik bir biçimde 70e götürüyorsa bu arada kozaa ve kozal yukselmiyorsa. adrenalin ve kumar heyecaný arayan birisisiniz diyebilirim ama bu hakaret deðil ki. nadiren de olsa gereksizce 5 tavan yapmýþ bir kaðýdý tavandan alabilecek biriyim. Ama bu nadirendir. Bu davranýþý ayda 3-4 kez yapýyorsak baðýmlýyýzdýr bu adrenaline. Baðýmlý olmak da insanidir ama hakaret deðildir.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
... .
Önceki yazýlarým da Ýpek'e için eðer yukarý sürerler ise kozaayý hücum edeceklerdir dedim bu durumda spek kozaayý yukarý sürmek zorunda kalacak dedim . Ýpek'e için %75 oranýnda Spekde diyorsunuz bakýn ben diyelim ki piyasaya bu haberi yaydým ben kendi grubum var spekilatörüm
Ýpek'e gireceðim . %75 oranýnda spekte mal var , ben o kadar olduðunu düþünmüyorum da var diyelim . Hisse 10 liradan 5.5 düþtü alýrým toplarým ve kozaa kozaa bakýnca iyice toplarým . Tahtacý ne kadar baský için veriyorsa alýrým ky ne kadar veriyorsa alýrým. 70 hedef mi verdim 50 lira yapar satarým . Sonuçta tahtacý bile ben eðer bu hissede 30-40 milyon lot alýp yukarý sürmek istesem engel olamaz arz talep meselesi. Bekleyelim bakarým 1-2 yýl dediðim olacak mý herþeyin en iyisini Allah bilir . Harun kahraman olayý da geçen sene oldu bu tahtada onuda bilirim ...
https://m.borsagundem.com/haber/wall...kapadi/1488722
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri