Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
0,00 0% 0,00₺ 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 364/790 ÝlkÝlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon
Arama sonucu : 6317 madde; 2,905 - 2,912 arasý.

Konu: TRMET - TR Anadolu Metal Madencilik

1.  Alýntý Originally Posted by NEVLI1 Yazýyý Oku
    Spek algýyý iyi yönetti. Ben dahil birçok kiþi marj kapandý diye ipekten kozaya ve kozala geçtik.Bu aþamada iyi mal topladý. Sadece benden 1 ayda 85000 lot ipek aldý.
    Üstad spek yapmýyor bu haraketleri emin olun ... kozaa daha ucuz olduðu halde neden milleti ipeke den çýkartýp kozaaya geçirsin indirdiði ky tekrar bindirsin ? Bakýn algý ile oynanmýyor ipeke spekülatif haraketlere hazýrlýyorlar . Gruptan koparmak istiyorlar bunu ilerde göreceksiniz. Tabi herþeyin en doðrusunu Allah bilir

2.  Alýntý Originally Posted by Feragat Yazýyý Oku
    Üstad nedeni belli Ýpek'e de mal çok yoktu baþka gruplar kozaaya girip kafalarýna mal yemek yerine ipeke daha sýð diye girdi. Spekin Kozayý yukarý süreceðini biliyordu grup , bu sebeple ipekte mal toplayýp yukarý sürüyorlar .

https://m.youtube.com/watch?v=PHIUwd7XVC8

Ýpek'e hakkýndaki hedef fiyatý veriyor 70 lira baþka hisseler de var hedef verdiði oldu. Eðer hisseler toplanýyorsa Twitter'da YouTube investingde böyle hedef verilip yukarý koparýyorlar.

Yine yanlýþ anlaþýlmayayým 70 olur demiyorum ama þunu diyorum 30-40 a kadar da götürebilirler ...

Pgsus 20 den 85 gitmedi mi ? Mesela yakýn zamanlarda neler oldu unutuldu galiba . Ýpek'e sýð Kozalda bunu yapamazlardý . kimseyi kozaayý satým Ýpek'e alýn demem .

Bu arada spek artýk baský yapamayacak endeks sert düþmezse . Ýpler koptu .
    Bunu izledim hatta ben neden kozaa kozal deðilde ipeke 71 TL olur diyorum diye bir videosu vardý onu da izledim ama açýkcasý beni ipeke almak için tatmin etmedi. Savunduðu þey ipeke kozaa nýn %52 sine sahip kozaa da kozal ýn %44 ne sahip o yüzden ipeke yi tercih ediyorum diyor. Hem buralardan kar geliyor hem de kendi yaptýðý iþlerden kar geliyor diyor ama kendi yaptýðý iþlerden ne kadar kar gelmiþ söylememiþ. Benim gördüðüm karýnýn neredeyse tamamý kozaa dan gelmiþ baþka bir iþten de kar edememiþ yanlýþ olabilir ama öyle hatýrlýyorum.
    Ýnþallah ipeke daha fazla çýkar ben de kozaa var ama bu grup birbirinden büyük oranda ayrýþamaz biri çýkýyorsa diðerleri de eninde sonunda çýkacaktýr yeter ki bir an önce bilanço gelsin!

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alýntý Originally Posted by ci_han Yazýyý Oku
    Bunu izledim hatta ben neden kozaa kozal deðilde ipeke 71 TL olur diyorum diye bir videosu vardý onu da izledim ama açýkcasý beni ipeke almak için tatmin etmedi. Savunduðu þey ipeke kozaa nýn %52 sine sahip kozaa da kozal ýn %44 ne sahip o yüzden ipeke yi tercih ediyorum diyor. Hem buralardan kar geliyor hem de kendi yaptýðý iþlerden kar geliyor diyor ama kendi yaptýðý iþlerden ne kadar kar gelmiþ söylememiþ. Benim gördüðüm karýnýn neredeyse tamamý kozaa dan gelmiþ baþka bir iþten de kar edememiþ yanlýþ olabilir ama öyle hatýrlýyorum.
    Ýnþallah ipeke daha fazla çýkar ben de kozaa var ama bu grup birbirinden büyük oranda ayrýþamaz biri çýkýyorsa diðerleri de eninde sonunda çýkacaktýr yeter ki bir an önce bilanço gelsin!

Adamlar bilançoyu biliyorlar..buna raðmen ipek i yukseltiyorlarsa ayný tavan tavan giden bazý kaðýtlar gibi hiç bý þeyden çekindikleri yok..
    Baþka türlü bý hesap var ortada..
    Ben ipeðin bilançoya göre gerileyecegini düþünmüyorum artýk..zaten bilancosuda kötü gelmez..
    Kozaa ya gelince , benim gördüðüm kadarýyla bu aralar sahipsiz..ipek gidince gidiyor yanlizca..
    Yapacak biþey yok..kozaa yi satýp alýnacak kaðýtta bulmak zor..
    Ýþimiz þansa kalmýþ..ipek gittikçe 3 5 krs kazanacaðýz gibi..
    Ne zaman birisi sahiplenir o zaman deðiþir herþey..
    Herþeye raðmen 3 5 krs ta iyidir diyelim hele bu ortamda..
    Ama canýmýzý fena yaktýlar ,sinirlerimizi .bozdular, intikamýmýzý alacak bý kahraman belki gelir bý ara...)))

4.  Alýntý Originally Posted by ci_han Yazýyý Oku

Üstad daha öncede yazdým birþeyler piyasaya sunuluyor ise ister doðru olsun ister olmasýn birileri yukarý sürüyor. Kozaa kozal daha deðerli mevzusu deðil . Ýþ yatýrýmýn sayfasýnda yabancý oranlarýna bakýn diðer bist hisselerinin %90 düþmüþ Bir bu %42 lere çýktý baya mal topladýlar . Ýpeke nin 5.6 dan sýnra oluþturduðu Günlük haftalýk barlara bakýn belli oluyor . 7 liralarý geçemþyordu bu hisse..

Birde þunu söyleyeyim kozaa 8 liralara geldipinde investing gibi yerlerde zirveden hisse alýnmaz , gitse en fazka 10 lira olur vs diye millete sattýrma derdinde olanlarý da gördðm hisse 13 oldu . Ayný Havalar bunda..

Elinde olan stop belirleyip beklesin beklesin . 70 olmasýn 50 olsun bir anlýk satýþ kararý ile zengin olmanýn kýyýsýndsn dönebilirsiniz

5. BUGÜN ÝPEK GÝDER YARIN UCUZ KALDI DÝYE KOZAA YA GÝRERLER ARTIK BORSA ALGIYLA OYNAMA YERÝ OLDU.TEKNÝK TEMEL HEPSÝ HÝKAYE OLDU.eskiden Yatýrýmcý Ali vardý para dergisinde yazardý yanýlmýyorsam.haftasonu þu hisse gidecek diye yazýnca hisse tavan oldu.Þimditwitterde pazarlýyorlar hisseyi.Dünya zarar etmiþ hisseler tavan tavan çekiyor.Neredeyse bir masa bir sandalye iki yazýlým satan þirket hisseleri kapýþ kapýþ.temettü veren hisselere raðbet yok.SPK yasa çýkarttýrsýn zararý ortaklar tarafýndan nakit karþýlanacak diye bakalým kaç hisse iþlem görür borsada.Adýný deðiþtirsinler borsanýn.Ben buldum ,yabancýlarda gelsin.BIST GAMBLING ROOM(Bist kumarhanesi).Sahi unuttum kumarhaneler 2000 yýl öncesinde kapanmýþtý.Böyle abuk subuk fiyat hareketleri 1994 kriz öncesi fiyat hareketlerini hatýrlatýyor.Dikkatli olun derim.
    Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

6.  Alýntý Originally Posted by Boschish Yazýyý Oku
    Nedenini bilmeden kozaa varken ipek almak ancak sarhoþken olur..
    Ayýk kafayla dolasmanin cezasýný çekiyoruz. ))
    Ben artýk ikna oldum..ipek 70 te olabilir ayný rtalb gibide olabilir..
    Çünkü oyun artýk baþka türlü dönüyor..
    Þifreler deðiþmiþ..
    Her kaðýdý her fiyata goturebilirler nedeni de kendimce artýk ortada halk yok..
    Ahali bu ortamda bu yüksek fiyatlardan borsaya girmez, girsede ufak parayla girer..
    Çoðu kaðýtta kendileri çalýp kendileri oynuyorlar..

Bu ipek takasý..Geçen hafta da yazdým þimdi de yazayým..Adamlar herkesi önceki hafta 10'larda çýkardý..Kimse yok yerli tahtada, topiðine git yazý da yok..Kademeler 10-20 bin lot..15'de olur 20'de..
    E kural ne? Kimse yoksa sür..Ýþlemlere bak mesela ilk 2 alýcý ilk 2 satýcý...4'üz bunlar yani kardeþ
    Garanti'ye bak o zaten her þeyi söylüyor..

7.  Alýntý Originally Posted by b_g Yazýyý Oku

Bu ipek takasý..Geçen hafta da yazdým þimdi de yazayým..Adamlar herkesi önceki hafta 10'larda çýkardý..Kimse yok yerli tahtada, topiðine git yazý da yok..Kademeler 10-20 bin lot..15'de olur 20'de..
    E kural ne? Kimse yoksa sür..Ýþlemlere bak mesela ilk 2 alýcý ilk 2 satýcý...4'üz bunlar yani kardeþ
    Garanti'ye bak o zaten her þeyi söylüyor..
    Bildiðim kadarýyla 15 milyon lot citi +doçe topladý . Býkýyýklý bunlar büyük ihtimal . Toplam 150 -200 milyon tl oda 30-40 milyon dolar yapsýn ... RYSAS Hintliler 7 milyon dolarlarýný 33 milyon dolar yapmýþ düþünün önceki yazýlarýmda paylaþtým. Birde Ýpek'e de %42 oranýnda yabancý takas oraný %60 lara%70 lere çýkarsa 50 lirada de olur 70 de. Þiþecamda tek seansta 13 milyon lot aldý yabancý en fazla %15 yaptý çünkü sýð deðil . Bu hisse 98 milyon lotu var tahtacý baþka gruplarý zapdedemez . Mýzrak çuvala sýðmaz . Kozaa ve kozal üzerinden baský kurmak istediler nafile çünkü bilanço var ve yükseliþ trendini Ýpek'e içinde kuramazlar spek sýkýþtý.

Spek kozaa da da mal kaptýrmak istemeyecek ve yukarý sürecek ... dip 7.4 tepe 13 fark 6 lira olsa en kötü kozayý da 18-19 liralara taþýrlar ...

8.  Alýntý Originally Posted by Feragat Yazýyý Oku
    Bildiðim kadarýyla 15 milyon lot citi +doçe topladý . Býkýyýklý bunlar büyük ihtimal . Toplam 150 -200 milyon tl oda 30-40 milyon dolar yapsýn ... RYSAS Hintliler 7 milyon dolarlarýný 33 milyon dolar yapmýþ düþünün önceki yazýlarýmda paylaþtým. Birde Ýpek'e de %42 oranýnda yabancý takas oraný %60 lara%70 lere çýkarsa 50 lirada de olur 70 de. Þiþecamda tek seansta 13 milyon lot aldý yabancý en fazla %15 yaptý çünkü sýð deðil . Bu hisse 98 milyon lotu var tahtacý baþka gruplarý zapdedemez . Mýzrak çuvala sýðmaz . Kozaa ve kozal üzerinden baský kurmak istediler nafile çünkü bilanço var ve yükseliþ trendini Ýpek'e içinde kuramazlar spek sýkýþtý.

Spek kozaa da da mal kaptýrmak istemeyecek ve yukarý sürecek ... dip 7.4 tepe 13 fark 6 lira olsa en kötü kozayý da 18-19 liralara taþýrlar ...
    Sevgili feragat Rysaþ ile kýyaslamak çok yanlýþ..Orada 40 milyon lot almýþ 0,7-1 aralýðý yani diyelim 40 milyon TL vermiþ..Burada o rakam 3,5 milyon lota tekabül ediyor piyasada 175 milyon lot var..Ayrýca o patron soslu bir operasyon burasý öyle deðil..Neyse karþýlaþtýrma her açýdan yanlýþ geçelim..
    Burada iþlemler Ýpeke göre çok farklý hem dolaþýmda çok lot var hem de ana ortak payý burada olduðu için daha çok tercih ediliyor ama fiyatlar böyle deðil..Yani ters..Kozaa daha yüksek olmalý her zaman ama pozisyonlar tam tersi hareketi yaptýrýyor maalesef.
    Orada takas belli zaten kimseyi býrakmamýþlar..

Sayfa 364/790 ÝlkÝlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •