Originally Posted by
mrt85
Arkadaþlar gübre fabrikasý kullanýmýnda olan söðüt maden sahasý benim tahminime göre kar payý alacak þekilde kozala verilecek ben böyle düþünüyorum. Bu haber hisseleri hareketlendirir. Ýkincisi kimseden bu üç kardeþ firma ile ilgili net bir dava ve sahiplik bilgisi alamadým. Mesela ben þu þekilde biliyorum ipek kozanýn %52.45 ine sahip geriside halka açýk kozalýnda %25 ine sahip. Peki Kozaa kozalýn % kaçýna sahip? Atp inþaattan gelen bir durum var ama tam çözemedim. Benim mantýýðým su þekilde bu üç firmayý almak çok pahalý fakat ipeðe sahip olunursa diðer þirketlerinde büyük hissedarý olursun. Acaba ipeðin hareketi bu sebeplemi daha sert. Ýkinci mesele dava süreci þirketlerin bir kýsmý yani burada olan hissedarlarýn hisselerinin tescili karalaþtýrýldý ve yargýtaya gitti onanýrsa yakýnda tescil iþlemi olacak ama davada su yazýyor akýn ipek ve abisi olmadýðý için onlarýn davasý ayrýldý deniyor tamam ayrýlmýþtýr ama bu þirketin tescili için herhangibir engel olmamasý gerekiyor bu tam net anlaþýlmadý ve hiçbiyerdede net bulamadým tam bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Yer Ýmleri