-

Originally Posted by
ank11
Öyle deme Kozaa %4 düştüğünde Kozal düşmedi aradaki farkı dengeliyor...
Ben kozal daki pozisyonumu azaltıp kozaa almıştım,iyide yapmışım. keşke kozal dan tam çıkıp kozaa alsaydım daha karlı olurdum...
-

Originally Posted by
Boschish
Bi kere düşmüsüz kucaklarına , kalkamiyoruz da)))
Sinirlerimizi fazla bozmamak için ,elimizdeki miktarı azaltıp bekliyoruz abimizin keyfini...
Yapacakları her şeyi yaptılar halen yapmaya devam da ediyorlar, aynı durum ve öfkeyi ALGYO da da yaşamıştım 40- 45 arası yapmadıklarını bırakmadılar 49 olsun lanet olsun derdim, 115 tl den verdim ellerine.: Bu öfkeyi tanıyorum beklentim de ona göre....
-

Originally Posted by
furki
Bu gene nispeten kozal a göre iyi, kozal iğrençleştikçe iğrençleşiyor...
tam kozal a saydırdık hareket başladı ,sen yeterki devam et ben sana daha neler saydırırım neler...
-

Originally Posted by
furki
Yapacakları her şeyi yaptılar halen yapmaya devam da ediyorlar, aynı durum ve öfkeyi ALGYO da da yaşamıştım 40- 45 arası yapmadıklarını bırakmadılar 49 olsun lanet olsun derdim, 115 tl den verdim ellerine.: Bu öfkeyi tanıyorum beklentim de ona göre....
Moral verdiniz az bişey daha alayım bari...
Bol şanslar...
-

Originally Posted by
furki
tam kozal a saydırdık hareket başladı ,sen yeterki devam et ben sana daha neler saydırırım neler...
[emoji1787][emoji1787] rahat bırakın oyuncuyu o da ekmeğinin peşinde
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
-

Originally Posted by
Boschish
Moral verdiniz az bişey daha alayım bari...
Bol şanslar...
Böyle senin gibi az bişey az bişey daha alan küçük yatırımcı yüzünden gidemiyoruz bir türlü, sen daha alma reis.😀
-
La yine yanlış ata mı oynadık. Bu sefer kozal hareketlendi.
-
Endeksten 0 atma beklentisi
S400 lerin tekrar gündeme gelmesi
Erken seçim dedikoduları
2. Çeyrek bilançoların kötü gelme beklentisi
Endeksin 110 binlere dayanması
Ky nın borsaya hücum etmesi
Doların düşmesi , endeksin dolar bazlı pahalılaşmaya başlaması
Endekste düzeltme ihtimalini gösteriyor. Yabancı borsalardan negatif ayrışabiliriz. Kozaalar için çok yorum yaptım diğer hisseleriniz dede dikkatli olunuz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri