Yeni haber mi gelsin illa ki
Hafta kapanýþýný merak ediyorum.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yeni haber mi gelsin illa ki
Hafta kapanýþýný merak ediyorum.
Tahtayý izliyorum tahtacý ipeke eksilerde iken kozaayý kaldýrmak istiyor %1 yapýnca Ýpek'e geriden gelip artýk hýzý olarak arayý kapatýyor. Tahtacý tekrar kozayý baskýlýyor. Bilanço durumunu iyi kullandý ama tahta çok sýkýþtý.
Tahtacý Ýpek'e nin bu kadar primlenmesini istemiyordu sýrf kozaaya baský bu yönden ama mýzrak çuvala sýðmaz , stoplar belli gerisi sabýrdýr
iþ yatýrým koza altýn hedef fiyatýný 100 çýkardý son 88 idi
sene sonu eþþþek gibi 130 ve üstüne çýkartacaklar,
güçlü üretim ve nakit gücü sebebi ile çýkarmýþlar
sene sonu net nakit en kötü 6 milyar olur 2021 sonu da 8,5 milyarý bu fiyatlarla rahatlýkla geçer
neredeyse piyasa deðeri kadar 1,5 yýlda nakti olan firma uçmayan pegasus thy aksýnlar garip
Bütün mesele dava.Sonuçlandýðýnda,akla kara ortaya çýkar.
Onsla birlikte HUI Gold Index de düþtü %5 ....sonra toparladý %2 kayýp var, kapanmak üzere.. Tekrar yukarý kýrdýðý kanal içine girdi. Ayný itibara sahip philadelphia gold and silver miners index de ayný oranda düþtü..
kozaalar 2 hafta kadar bekleyebilir buralarda. Bekler derken 11.80 ler görülmeyecek anlamýnda demedim görülebilir . Belki 11.45 de görülebilir. Dolar bazlý uzun vadeli direnci kýrmaya çalýþmanýn cezasý aðýrdýr. Bugün fena durmuyorlardý ama bence algý yaptýlar ya da hazýr deðillerdi ons ve HUI Gold Index in düþüþüne..
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri