Garantinin yine alýþta tepede olduðu bugünün de sýkýcý, ifrit edici olmasý tesadüf olmasa gerek. Bu kene grubun bol lotlu satýcý olmasýný seviyorum
Garantinin yine alýþta tepede olduðu bugünün de sýkýcý, ifrit edici olmasý tesadüf olmasa gerek. Bu kene grubun bol lotlu satýcý olmasýný seviyorum
Daha almýcam lan bu kagýdý gýrtlaga kadar dolu zaten gýderse gýder gýttmezse gýtmesýn mk hýssesý artýk baska hýseye nakýt yatar yok oyle yaðma atý alan uskudarý gectý yaya kaldýk arada bul açýl yardým degerlendýrmeler
Son düzenleme : Ceko; 12-06-2020 saat: 16:12. Sebep: EKSIK
eskýden kutpoya bakardým aya gýtmýs yasemýnn hanýmmm daha nýcelerý var jant sa 7.72 den 1 lot deva vard keske topunu ona gomseydýk sýmdý salak salak bakýnýyoz kâðýt 15 e býle gelmiyor
Dün 12,52 görünce çýldýran hisse, bugün 12,41 yakýnca deli gibi veriyorlar aþaðý bakalým nolacak.
ben gitmez demiyorum 70 deðil 570 bile gider ama bu spekülatif olur. Herkesin hak ettiði bir yer var eðer spekulatif deðilse. Bu hisse gecen sene 5.25 di ben aldým yukselmeye baþladý her Allahýn günü toplamaya devam ettim bugün 12.40 iyi kazandýrdý. bu yýlbaþýnda bu gidiþata göre 30 lira olmasý normal bana göre. Ha 24de de kalabilir 45 de olabilir. ama bu fiyatlar spekülatif deðildir. ipek spekülatif çýktý diyorum hepsi bu.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Aþýk olmayýn hisseye. Aþýk olursanýz analiz yapamazsýnýz, doðru düþünemezsiniz. Bilanço açýklandýðýnda düþecek dedim düþtü. Baþka kaðýtlara yöneldim çok iyi kazandým. Bu tüyolarý verdim diye þikayet ettiler artýk yazmam hangi kaðýdýn hareketleneceðini zaten. 1180 den ya da 1145den döner dedim. 1180 gördüðü gün diðer kaðýtlardan çýkýp kozaa fullendim. ortalama 1183den topladým. kozaa lot sayýmý ciddi anlamda çoðalttým. insan kendine yalan söylediðinde oyunu en baþtan kaybetmiþtir.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yargýtay süreci ne zaman bitecek
Bilgisi olan var mý acaba....
Koza Holding’in devralýndýðý tarihten bu yana kasasýndaki nakdin yüzde 194 artarak 5 milyar lirayý geçtiðini belirten Tasarruf Mevduatý Sigorta Fonu Baþkaný Muhiddin Gülal, Koza Altýn’ýn da 11 tonla üretim rekoru kýrdýðýný söyledi
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/di...-5-milyari-var
Yer Ýmleri