Çok þükür yanýlmadýk . Sabredenler , dökülmeyenlere ne mutlu.
Tahtacý da iyi iþ çýkarýyor tebrik ediyorum![]()
Çok þükür yanýlmadýk . Sabredenler , dökülmeyenlere ne mutlu.
Tahtacý da iyi iþ çýkarýyor tebrik ediyorum![]()
Kendi adýma tüm samimiyetimle bunalmýþ, daralmýþ arkadaþlarýn elindekinden olmamasý için arada sýrada girip yazýyorum ki psikolojik destek olsun ve yazýktýr mallarýndan olmasýnlar. Ha yükseltmezler terse geliriz, kaybedebiliriz de sonuçta tahtayý biz yönetmiyoruz. Ancak Allahýn izniyle savaþ çýkmadýðý, felaketler olmadýðý, çok kötü olaylar cereyan etmediði sürece beklediðimize deðeceðine inancým tam. Ama kötü niyetle yazanlara da dikkat etmek gerek elbette..Hayýrlýsý olsun
Son düzenleme : Pyrros; 18-06-2020 saat: 12:39.
Borsada kimse kaybetmez, herkes kazanýr bence. Kimisi para kazanýr kimisi de tecrübe ama ortalama zekada olan herkes kazanýr. Kimseye yazýk deðil bence, yazýk dediklerimiz rtalb de parayý vururken, profosyoneller kozalda, tüpraþda bekliyor hala, demokratik olarak herkes istediðini yazsýn davransýn, en kötü niyetli yazan bile fayda saðlar az veya çok. Þahsi görüþümdür
Ulan yasemin, bu kaðýdýn speði sensin bence. Geçen de eski haber paylaþtýn ayný gün roketledi hisseSNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri