portföyümün %80 ipekte artýk. Neden mi? Anlatayým.
kozal ne yatýrýmý yaparsa yapsýn kozaanýn payý var ama kozaa yatýrýmlar sonucunda ettiði kardan kozal kar alamaz.
Ýpeðin yatýrýmlarýndan da kozaa pay alamaz. umarým anlatabildim. fk oranlarý eþitlenmiþken kaçýrmayýn derim fýrsatý. Onca parayla bundan sonra mecbur yatýrým yaptýrtacak devlet.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben sizi hiç anlamadým. Ne anlatýyorsunuz, ordan buraya gectim. Sonra buraya hopladým, zýpladým tam zamaný sizde zýplayýn hoplayýn. kaçýrmayýn.. eðlenceli bi karaktersin..
Aþaðýdakiler üç þirketinde vergi dairesine sunduklarý 2017 - 2018 - 2019 üç yýlý kapsayan geriye dönük ödedikleri vergi tutarlarýdýr...
Matrahsýz demek þirketin o yýl sonunda yaptýðý iþlerden kar edemediði için vergi dairesine zarar bildirdiði ve devlete vergi ödemediði anlamýna gelmektedir En azýndan ben ole biliyorum.
Birde alta þu pay alým bildirisini iliþtirelimde, senin ne kadar kurnaz bir yatýrýmcý olduðunu, bu milyar dolarlýk fonlarý yoneten amerikalý þirketin veyahut yatýrýmcýsýnýn bu iþten hiç anlamadýðýný þey ettirelim...
![]()
kademeli olarak perþ ve cuma ipekten kozaaya geçmenin çok daha karlý olacaðýný düþünüyorum artýk, tabi ki son karar sizin. Hareketin nedeninin petrol ya da gaz keþfi deðil çinle 400 milyar dolarlýk swap anlaþmasý olduðu söyleniyor. Gerçi petrol olsa ne olacak ipekle alakasý yok
Son düzenleme : yasemin5566; 20-08-2020 saat: 01:39.
hui gold endekx 13 martta 163 þu anda 370 dolar.. bizimki 7.40 dan 1750 ye gelmeliydi aþýrý baský var. çünkü bizim giderlerimiz tl bazýnda. öte yandan dolar yukseldiðinde de bize yarýyor. ama bu ikisi de fiyatlanmadý. þu an 20lerde olmalýydýk
Yer Ýmleri