Kozaa ile ipek farký ne Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kozaa ile ipek farký ne Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas etkisi ile halka açýklýk oraný..peki kozaa ile ipek iþtirakleri neredeyse ayný.. sizce birlesebilirler miRedmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temmuzda madencilik ve taþocakçýlýðý sektörü endeksi bir önceki yýlýn ayný ayýna göre yüzde 4,9 azaldý
Osmanlý da bugün nerdeyse tüm portföyü boþaltmýþ.Bakalým yarýn kim-ler satacak?
Bilemem daha uzman arkadaþlar , abiler var burada fakat yazmýyorlar . Deniz bey bu hisseler 5 lira iken yandým bittimler çok iken 15 lira olacak , fakat kimsede olmayacak eskilerden diyordu . Haklý çýktý . 4-5 lira maliyeti olan bu hisselere söz söylemez tepeden alanlar hep söyler .
Bir abimiz vardý yazan ismini hatýrlamýyorum kozaa 5- 8 arasýnda sýkýþýnca þunu demiþti , 2-3 lira arasýna sýkýþýnca 8 liraya gitti þimdi yine sýkýþma var diyordu . Oda haklý çýktý 15 TL gördü . Bu sürüþte döviz krizi , Ýstanbul seçim krizi , pandemi de büyük çöküþ vs görüldü . Herkes küçük kaðýtlar gitti bunlar çok prim yapmadý demeye baþladý . Tüpraþ thyao krdmd ne yaptý senelerdir ? Küçük kaðýtlar hep örnek oldu halbuki o küçük kaðýtlar kimleri batýrdý da böyle yol aldýlar sonradan .
Bu hisseler her zaman yeni zirvelerini gördü . En azýndan insanýn içi rahat olabiliyor . Fakat ne ASELSAN ne kardemir ne ekgyo kaç yoldur göremedi zirvelerini . Biraz da böyle bakmak lazým.
Piyasa öyle bir piyasa ki küçük kaðýtlarda olanlar zengin oldu eðer sabredip satmadýlar ise . Þimdi büyük kaðýtlar da özellikle KRDMD ASELS EREÐLÝ PETKM ÞÝÞE . Asýl bunlarda yeni hikaye baþlýyor .
Eski zirvelerini kýrýp geçecekler ve dolar bazlý artýk hedeflenecekler . Dünyada dolar bollaþacak el mahkum . Küçük kaðýtlar fiyatladý þimdi büyüklerde .
Yýllardýr bu bant aralýklarýna alýþtýrdýlar þimdi yukarý sürecekler ama belki endekste dip olmadý sað belli de olmaz ne olursa olsun hedeflerine gidecekler.
Kozalarda olan herkes sabretmeli . Özellikle ipeke de olanlar . Ben tahtasýnýn sosyal platformlarý takip ettiðini de düþünüyorum . Ters iþledi hep piyasada . Mesela kozaa da obo vardý iþlemedi þuan . Herneyse iþimize gücümüze bakýp aradaborsaya bakmak daha kazançlý çýkaracaktýr bizi![]()
Yorum için teþekkürler
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ingilterede devam eden duruþmalarýn günlük sonuçlarýný veren bir siteyi tesadüfen buldum. fikir verebilir.
https://www.judiciary.uk/judgments/
Yer Ýmleri