Derdi ne bunun? kozala alýþ gelirken kozaa satýyorlar, en ucuz kozaa þu an. Altýn yükseliþe geçti tekrar umarým yükselmeye baþlar artýk, terste býrakmayý seven bir hisse bu kozaa
Derdi ne bunun? kozala alýþ gelirken kozaa satýyorlar, en ucuz kozaa þu an. Altýn yükseliþe geçti tekrar umarým yükselmeye baþlar artýk, terste býrakmayý seven bir hisse bu kozaa
Gram altýn bazýnda tam buradayýz. Çok deðil %6-7 daha düþerse salgýnýn en sert fiyatlandýðý 23 Mart haftasýndaki dibi görmüþ olacak. Þu anki gram altýn fiyatlarýyla hisse fiyatý 20 Temmuz seviyesine gelse TL bazýnda 17,50TL, 21 Þubat seviyesine gelse 18,79TL, Eylül 2017 seviyesine gelse 25,37TL olurdu.
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Koza Altýn: Yapýlan fizibilite çalýþmalarýna göre Mollakara ProjesÝ kapsamýnda yaklaþýk 9-10 ton altýn üretilmesi öngörülüyor
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
Bilindiði üzere Doðu Anadolu bölgesi Aðrý ili içerisinde Koza Altýn Ýþletmelerine ait olarak Mollakara projesinde altýn ve gümüþ için fizibilite çalýþmalarý devam etmektedir. Bu projeye ait genel bilgileri Þirketimiz Yönetim Kurulu Faaliyet raporunda sürekli olarak Kamuoyunu bilgilendirmiþtir. Þirketimiz Yatýrýmcý iliþkileri bölümüne gelen sorular üzerine ilgili projeye iliþkin olarak ek açýklama yapýlmasý gerekmiþtir.
Buna göre Proje yatýrým maliyetinin yaklaþýk 150 milyon USD civarýnda olmasý düþünülmektedir. Bu doðrultuda projede madencilik faaliyetlerin de 500'e yakýn personel istihdam edilmesi planlanmaktadýr.
Ýlgili Projede rezervleri arttýrmak amacýyla ek olarak 10.000m sondaj yapýlmasý planlanmaktadýr. Projede kurulmasý planlanan tesisin ömrünün daha fazla uzatýlmasý için projenin çevresindeki yaklaþýk olarak 40 adet Koza Altýn Ýþletmelerine ait ruhsatlarda da arama faaliyetleri devam etmektedir.
Yapýlan fizibilite çalýþmalarýna göre Proje kapsamýnda yaklaþýk 9-10 ton altýn üretilmesi öngörülmektedir.
Ek olarak yine ayný bölge içerisinde ulaslararasý þirketlerle birlikte yürütülen metalurjik test çalýþmalarý devam etmektedir. Bu metalurji çalýþmalardan beklediðimiz sonucun alýnmasý durumunda, gelecekte ilgili projeye iliþkin olarak altýn üretim miktarýnýn 9-10 tondan 23-25 tona çýkmasý ihtimal dahilindedir.
Ýlgili projeye ait olarak Þirketimiz Yönetim Kurulunca yatýrým kararý alýndýðýnda yatýrýmcýlarýmýz ayrýca bilgilendirilecektir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/877687
ky hisseyi belliki yastýk altý yapmýþ yazan yok.Tavan olunca dolar burasý
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yine hareketli günler baþladý. Sabah yükselt,sonra binenleri dökmek için bas aþaðý..Trade yapabilene güzel marjlar oluyor....
Ýþte bu hareketler, eðer anlýk ekran takip ediyorsanýz insaný bezdiriyor...
Yer Ýmleri