13,72 üstünde kapanýþ yapmasý süper olur.
14,03/14,47/15,03 sýralý hedefler
13,72 üstünde kapanýþ yapmasý süper olur.
14,03/14,47/15,03 sýralý hedefler
Ýpek ile kozaa ayný iþtirak ama kozaa da týk yok
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam bir kansýz gibi tahtacý sýrf ipeke gitmesin diye kozaa ve kozalý baskýlýyor . Daha önce çok yazdým ipeke de baþkalarý da var sýð diye þimdi petkým tuprasa endekslemeye çalýþýyorlar dedim . Tahtacý ise kozaa ve kozaldan koparmak istemiyor ama boþa çabalar . Eðer tahtacý bu yazýmý görüyorsan bilki baþaramayacaksýn 😊😊 kozaalarý da kaybedeceksin ipeke yi kaybettiðin gibi
Defalarca yazdým bu hisseler için sabýr sabýr sabýr ... yine yazýyorum sabýr .
Yani sabýr sabýr da. Yeni maden sahasý yatýrýmý da açýklandý yine týk yok. Çok fýrsat kaçýrdýk bunun yüzünden. Þunu anladým, akp ile iþi olan þirketten uzak duracaksýn. Akp ile iþi olup da yatýrýmcýsýný güldüren þirket yok. Asels, thy, koza bi tanesinden hayýr gelmedi. Piyasa muhtemelen koza ile ilgili kötü kokular alýyor. Zaten takaslarda da öyle toplanma falan da yok. Kasadaki para da doðru düzgün deðerlendirilmiyor. Allah sonumuzu hayýr etsin. Büyük hayal kýrýklýðý oldu benim için. Gideceðine inandýðýmdan deðil, diðer hisseler pahalý olduðundan satmýyorum. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gübre avod tlman vs hepsý kozadan çok düþük ya da aynýydý bunlar arasýndan bunu sectýk ne zaman kaybý oldu ne moral bozukluðu oldu anlatamam sabýr da mantýklý sabýr önemli yoksa býzýmkýsýnin adý sabýr deðil artýk baþka bir þey
[.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri