-

Originally Posted by
elfidaa
helal olsun devletime.işte böyle el koymak az bile.hazineye devret fakir fukaraya dağıt.şerefi beş para etmeyen sülüklere bu şart.içimizde olup da hala fetöye desdek veren bisürü işadamı var bunların da anasını bellesinler
-

Originally Posted by
2020
helal olsun devletime.işte böyle el koymak az bile.hazineye devret fakir fukaraya dağıt.şerefi beş para etmeyen sülüklere bu şart.içimizde olup da hala fetöye desdek veren bisürü işadamı var bunların da anasını bellesinler
Devlet bizim devlet kardeş güzelde bu karar geç olmadimi.
5 senede mahkeme bitmezmi bunlar sorgulanmali
-

Originally Posted by
denizkiraz42
kırmızı altı ve üstü ayrı dünyalar bu kozaada

Kırmızıdan dayak yemiş şimdilik
-
büyük resimde ise pozitifim kırmızı üzerinde kaldıkça 13tl üzeri yani.
haftalık ortalamasında hisse.
-

Originally Posted by
denizkiraz42
büyük resimde ise pozitifim kırmızı üzerinde kaldıkça 13tl üzeri yani.
haftalık ortalamasında hisse.

Ellerine sağlık . İpeke de yabancı oranı geçen yıl %30-40 şimdi %6.5 , KOZAA %50 den %30 kozal %70 şerden %22 lere düştü
Bu durumu düşünce sizce satıp yerliden mi alıyorlar yoksa başka hesaplar mı topluyor ? Kozalda %50 yabancı oranı erimesi demek 2 milyar TL yakın çıkış demek ama hisse 155 gördü örnek olarak
Evet teknik olarak düzeltmelerdeler ama eskiden takas olarakta yorumlardın şuan çok garip olaylar dönüyor gibi ..
-

Originally Posted by
cinali
Devlet bizim devlet kardeş güzelde bu karar geç olmadimi.
5 senede mahkeme bitmezmi bunlar sorgulanmali
öyle dediğin gibi olmuyor maalesef.adama mal verdim kefaletli çek aldım.ödenmedi.mallarına satılamaz şerhi koydum. mahkeme ne b.k yemek için hala bekliyor.kardeşim sat gayrımenkullerini öde paramı.
-

Originally Posted by
2020
öyle dediğin gibi olmuyor maalesef.adama mal verdim kefaletli çek aldım.ödenmedi.mallarına satılamaz şerhi koydum. mahkeme ne b.k yemek için hala bekliyor.kardeşim sat gayrımenkullerini öde paramı.
Biz ne yazmisiz 5 sene sonra mallarına el koymanın geç olduğunu vede mahkemelerin 5 yılda sonuçlanmadı gibi elestirmisiz anlamadım ne demek istediniz
-
Selam cinali Bey uzun zamandır yoktunuz Kozada beklemeye devam mı ediyorsunuz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri