Biz yatýrýmcýlar olarak, Cimer üzerinden TMSF ve SPK ya yukarda belirtiðim mahkeme sürecinden bahsederek müracaatta bulunmamýz zaruri olmuþtur.
Ayrýca Genel Kurul yapmak ýçýn engeli kalmayan þirkete de email atmamýz yerinde olacaktýr.
Biz yatýrýmcýlar olarak, Cimer üzerinden TMSF ve SPK ya yukarda belirtiðim mahkeme sürecinden bahsederek müracaatta bulunmamýz zaruri olmuþtur.
Ayrýca Genel Kurul yapmak ýçýn engeli kalmayan þirkete de email atmamýz yerinde olacaktýr.
Ali bey mahkeme süreci ile ilgili bilgilendirme için teþekkür ederiz, þirket kap a dava sürci ilgili bilgi paylaþmýyor, yalan yanlýþ haberler ile hissede manipulatif hareket yapýyorlar, ben yatýrýmcý olarak sirketin Genel Kurul yapmasý için spk tmsf ve þirket nezdinde giriþimde bulunacagým, elinde koza ipek hissesi olan herkez giriþimde bulunmalý
Arkadaþlar artýk mýzrak çuvala sýðmýyor, istinaf kararýný verdi firari olamayanlarýn müsaderesini onayladý, ancak þirketten tek haber yok, istese hemen Genel Kurul yapar, biz yatýrým cýlar þirketi genel kurul kararý almaya zorlamalýyýz
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/di...tak-mi-kalacak
buradaki problem budur ? iþ biraz karmaþýklaþtý. akin ipek davasinin 1 yil ertelenmesi gerdi piyasayi
benim oyun planimi da bozdu ? zarar yok ama beklentilerimiz uzaða ertelendi gibi
bir durum deðerlendirmesi yapmam lazim sahsen
Yer çekimine muhalefet etme sal gelsin keke. Bana spotta hisse basi geçirdiðin 1 lira 20 kurusu ben senden viopta almazmiyim. Bak 60 kurusunu geri aldim. Sal aþaðý bu hafta 70 kuruþ daha helalleselim bitsin bu iþkence. Ondan sonra yüzüne bakmam istersen uranyum bul. Hadi oðlum malý garantiye yýk sal aþaðý.
TMSF ye hisseler yeni devroldu. Bu da bir aþamadýr. Eðer ülkemizde biraz hukuk varsa ilk mali yýl bitiminde Olaðan Genel kurul yapýlmasý gerekir. Þu anda yönetimde olan TMSF görevlilerinin yasal yükümlükleri bunu gerektiriyor. Aksi bir durum zaten hukuka aykýrý.
Sözkonusu sorunlar ve konular için TMSF baþkaný yasal düzenleme ile yýl sonuna kadar halledileceðini beyan etti. Benzer sorunlar sadece KOZAL grubunun deðil Türkiye'nin genel sorunu. Her an bir yasa düzenlemesini beklemek doðru olacaktýr. Süreç uzun olmayabilir.
Tmsf bþk Muhittin bey haziran ayýnda teslim olacak 1 jet oldugunu beyan etmiþti 46 milyon dolar deðerinde ATP havacýlýk ilgili bu konu ile bir geliþme oldumu ?
Ayrýca Koza anadolu metal bilançoda Angels Marmaris deðeri 100 milyon tl gibi çok düþük deðerleme söz konusu yeni deðerleme yapýlmasý gerçek deðerini ile ilgili bir çalýþma söz konusumu ?
Hissedar
1 Temmuz da mail attým bakalým cevap gelecekmi ?
Son düzenleme : elfidaa; 05-07-2021 saat: 14:48.
Yer Ýmleri