-

Originally Posted by
drheart
Belirsizlik bitmedi ki kağıt belini doğrultusun. İşimiz iş bununla. Maalesef bun ayatırım yapmakla hata ettik yine. Acaba nereye kadar düşer????
YAL-L21 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Defter degeri 10 lira Allahsizlardan hersey beklenir. Dönecek gibi durmuyor. Nerden alsam zarar yazıyorum.
-
Ağbal sonrası görülen 126k endeks değerini geldi tahta. 3 lü dip olur dönerse iyi, yoksa kötü.
-
Bofa satıyor. Daha önce satan Tacirler azar azar yerine koyuyor da, acelesi de yok gibi ..mk
-
En azından şimdilik sadece Bofa nın ( 600k) satışta olması iyi. Farklı farklı kurumlardan 500-600k satışlar gelseydi, daha kötü bir senaryo olurdu
-

Originally Posted by
Karax
Ekip çok büyük. Ekibin En küçük ayağı twitterdaki milyonluk alim yapan hostadlar. Ekibin kim oldugu belli...
Kozal da değil mi o ? bende takip ediyorum onu
-
Tacirler sattığı malı geri alıyor.
-

Originally Posted by
elfidaa
Tmsf bşk Muhittin bey haziran ayında teslim olacak 1 jet oldugunu beyan etmişti 46 milyon dolar değerinde ATP havacılık ilgili bu konu ile bir gelişme oldumu ?
Ayrıca Koza anadolu metal bilançoda Angels Marmaris değeri 100 milyon tl gibi çok düşük değerleme söz konusu yeni değerleme yapılması gerçek değerini ile ilgili bir çalışma söz konusumu ?
Hissedar
1 Temmuz da mail attım bakalım cevap gelecekmi ?
Bununla ilgili şöyle bir haber vardı fikir verebilir belki;
https://www.google.com/amp/s/www.soz...2-1735974/amp/
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
satilmaz tabi. burasi ciftlik gibi kullaniliyor, ankarali sogut grubuna bedavaya kiralamislar.
herkesin arpaligi.olmus

Originally Posted by
mke222
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri