Ben KONAK madeni için girdim buna 4-5 ay dediler, ben 6 ay varsayýyorum, 1 ayý gitti, kaldý 5 ay. Buradan iyi bir haber gelmezse kol keserim. Saðlam bir rezerv açýklanýrsa sonuna kadar uzun vadeli beklerim. Zaten iyi bir haber gelecekse "insider"lar ufak ufak yukarý hareketlendirirler.
birden viop da hem de hissede hareketler hýzlandý acep neden
ben hala yeni tmsf baþkaný ile kozal grubuna atanan kayyumun açýklama yapmasýný bekliyorum, bir göreve geldiðinizde mutlaka vizyonunuzu ve misyonunuzu basýn açýklamasý þeklinde sözlü yazýlý yaparsýnýz
Tam bir taþ arabasý. Ne teknik ne temel hepsi boþ. Aleni bir þekilde 14.50_18 arasýnda iteledikleri mallarý 13 lira ve altýndan almak istiyolar. Mal onlardaysa para eder mal sende bendeyse bir deðeri yoktur.
özet
ipekin % 62si koza-ipek holding a.þ.ye ait
kozaanýn % 52si ipek doðal enerji kaynaklarý araþtýrma ve üretim anonim þirketi ne ait
kozaa atp inþaat ve ticaret aþ’ýn % 100 ortaðý
kozalýn % 25i koza-ipek holding a.þ.ye ait
% 45i atp inþaat ve ticaret aþ ait
aslýnda olay þu kozalý halka açmak ve satmak en çok kozaaya yarar. Devlet bundan kar elde etmez ve aile içinde kalýr daha çok da kozaaya yarar
koza-ipek holding a.þ.yi satar halka açarsa bu satýþtan iyi kar elde eder ve satýn alan tüm hisselerde hakim ortak olur...
Nasýl olacak sorusuna gelince,
holding, ipekin % 62 sine sahip
ipekde kozaanýn % 52sine sahip
holding hem atp inþaatýn(kozaadan dolayý)% 45 hem de kozalýn ortaðý % 25 olduðundan üç hissede de hakim ortak oluyor...
Yer Ýmleri