Sarkuysann. Gene tavan...![]()
Sarkuysann. Gene tavan...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Maharaj usta iyi bir temel analizci o söyler almak bizlere kalmýþ... Karda olsa zarar da olsa bizlerin...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Hoþ geldiniz aðalar. Sizleri burda görmekten çok memnun oldum
Deðerli metallerin rallisi son surat devem edecek gibi görünüyor
Bu rallinin maden þirketi bilançolarýna pozitif yansýmalarý kaçýnýlmaz görünüyor
iki üç gündür maharaj benimle de uðraþýyordu...sonunda beni de kandýrdý...bir miktar ben de bu sabah aldým arkadaþlar...doðrusu hisseyi hiç tanýmýyorum...ama maharaj iyi temelcidir...tek kusuru ilk sýkýntýda kaçmasýdýr...
ama buna raðmen ona alýþtýk..huyunu suyunu az çok biliyorum...altýn, gümüþ, bakýr..v.b madenler ile en küçük alakasý olan þirketler bu son metal fýrtýnadan olumlu yararlancaklardýr...maharajýn anlattýklarý doðru ise ??(ki doðru olduðuna inanýyorum ) hisse iyi potansiyel taþýyor...dediðim gibi sermayemin bir kýsmý ile aldým..gerisi de nasiptir diyorum..yalnýz bana güvenerek almayýn arkadaþlar...her koyun kendi bacaðýndan asýlýr bu borsada...kimse bunu unutmasýn...tüm arkadaþlara baþarýlar diliyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Kekom sende hoþ geldin. Bana güvenmeyin, veriler ortada verilere güvenin
Sadece elindeki tralt hisse deðeri 80 milyar tl. Kasada nakiti 20 milyar, yaptý mý 100 milyar
Bunlar nakiti varlýk deðeri hemde
Þirket piyasa deðeri ne? 54 milyar tl
Yer Ýmleri