Sermaye düþük, hedef giriþimin borsadan topladýðý kaðýtlardan, karlýlýk her geçen dönem daha iyi.
Yavaþ yavaþ takip edip 4 civarýndan alýyorum. Ýnþallah iyi olur. 9 aylýklar ekim baþý. Ýnþallah pandemi bu süre içerisinde tavan yapýp da ekonomiler kapanmaz.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senelik borsacýnýn kiþisel muhabbetidir.
Bu arada 9 aylýklar ekim baþý yazmýþým ekim sonu
Piyasa degeri ucuz kalanlardan bir sen vardin, sira sende pikaçu..
cirosunu ve karýný bir önceki döneme göre 3 kat arttýran bir hisse imkaný yok fiyatý da 3 e 5 e katlamadan duramaz yerinde. dolayýsýyla ideas zamaný daraldý, grafiðe göre fýrlatma rampasýnýn tam ucundayýz.. yani ok yaydan çýktý çoktaan.![]()
Ben bu aþamalari daha once frigoda, ayeste, ozrdn de yaþadim, iyi bilirim, elin kulaginda ideas. Ben alacagim mali aldim, beklemedeyim, 8 e kadar rahat cikman lazim ilk etapta.
Arkadaþlar hisse satýþý haberleri var
Neler oluyo
Hissemize etkisi ne olir acaba
Aslýnda hedef giriþim seyitler kimyayý elden çýkarýyor. Bu hissede de 240 bin küsür lotu kote ettirmiþ istediði anda verebilir . Ama bence buradaki rakamlar seyitlerden gelen parayla hisse satmaktan ziyade oran arttýrma olabilir þeklinde yorumluyorum. Çünkü bu taraftaki fiyat gayet makul ve yukarý harekete elveriþli.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senedir sürüp giden bir küçük yatýrýmcý muhabbetidir.
Yer Ýmleri