-
Ayın 26sında genel kurul var... Bakalım ceonun söylediği gibi %100 bedelsiz çıkacak mı? Orta ve uzun vade için umut veriyor hisse...
-

Originally Posted by
Samsun_tr
Ayın 26sında genel kurul var... Bakalım ceonun söylediği gibi %100 bedelsiz çıkacak mı? Orta ve uzun vade için umut veriyor hisse...
Ceo %100 ün üzerinde olabilir demişti tv de.
-
Borsa hayatımda ilk kez böyle profesyonelce yapılmış bir operasyon görüyorum.
-

Originally Posted by
moonglow61
Borsa hayatımda ilk kez böyle profesyonelce yapılmış bir operasyon görüyorum.
YSKLN e mi yoksa alayına mı?
-

Originally Posted by
kenfat10
YSKLN e mi yoksa alayına mı?
Temeli bu kadar sağlam olan,yabancıların bu kadar alım yaptıkları,sektöründe öncü bir şirket hissesi kriz ortamında bu kadar yerle yeksan olmaz.Oluyorsa ya temelde bir sorun vardır ya da hisse hareketlerinde art niyet.Başka da izahı olamaz.
-
-

Originally Posted by
bravoecho
son halka arzlardan en şeffafı ve gelecek vaat edeni olarak düşünmüştüm ancak söylemleri ve eylemleri arasındaki tezatlıklarla sınıfta kaldı.
-

Originally Posted by
moonglow61
son halka arzlardan en şeffafı ve gelecek vaat edeni olarak düşünmüştüm ancak söylemleri ve eylemleri arasındaki tezatlıklarla sınıfta kaldı.
Her ne kadar şirketin belli bir geçmişi olsada şuanki yönetim kurulu başkanı yani emekli olan partonun oğlu çok heyecanlı.
Sürekli açıklamalarda bulunuyor, sürekli şirketini övüyor, dürüstlükten bahsediyor.
Gözü yükseklerde ancak oralara çıkmak lafla olmaz.
İşini düzgün yap, karını arttır, temettünü dağıt gerisi gelir zaten.
Birde videoda yabancıların sattığından bahsetmiş, ancak takasa baktığımzda yabancılarn mal aldığını emekli fonların ise mal sattığı görülüyor. Pek işi bilen birine benzemiyor, hata yapa yapa öğrenecek.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri