-
selamlar, elimde yok ama eski fiyatlarından uzak olması ilgimi çekti.
özellikle herşeyin dip yaptıgı 23 mart'a çok yakın.
ama bu kadar baskı yemesini anlayamadım .
Invesco Ltd 1,5 mio lot satmış, çok yüksek bir rakammı bu bilemedim , hissenin hacimlerini pek bilmiyorum
yada zarar yazması mı bilanço da,
2 sene önce 7,5 usd imiş , ocak sonunda 4,5 USD ve şimdi 2,4 usd.
ürkütüyor biraz ama rota yukarı giderse de güzel bir marj var sanırım .
sanırım bilançolarını açıklayan firmalar , bilançonun hakkını veren fiyatlara geliyor ,
ama açıklamayan şirketler eski yüksek yerlerinde duruyorlar..
ne olur bu aefes in durumu dicem ama
bilen müneccim olur . sanki 1 tl daha altında güzel bi desteği var, bakmak lazım ..
güzel fiyatlara gelirde yüzünüz güler inşallah ,
-
Invesco Oppenheimer Gelişmekte Olan Piyasalar Fonu 31.12.2019 itibarıyla aşağıdaki gibi görünüyor..
bu günün tarihine dair güncelleme bulamadım...
Anadolu Efes Biracilik Ve Malt Sana 0.34
https://www.invesco.com/us/financial...9&fundId=31718
-
aefes 30 dk lık garafikte...hisse son 3 gündür hep açılışta düşmüş..gün sonu ise sabah düştüğü fiyattan kapamış...
-

Originally Posted by
emektar
Olası bir yanlış anlaşılma olmasın diye bir detay vermek istiyorum.
Burada bahsedilen %0.34'lük oran aslında Invesco Oppenheimer Fon'unun içindeki AEFES'in payı. Yani fon o kadar büyük ki, 39 milyon adet AEFES hissesi ancak o fonun %0.34'ü ediyor.
Bu sebeple hangi fiyattan sattıkları da aslında fonu bozmuyor. Yani çok düşük fiyattan bile satsalar fon yatırımcısı ciddi bir zarar etmiyor çünkü fon gerçekten çok büyük.
-
Uc yabancı kurum icin TL yasagın kalkması olumlu bakalım Meksa, Teb bugun alım tarafinda mi yer alır yoksa ters koseye mi yatırır? YTD
-
Meksa her zamanki gibi icimizden geçmeye devam ediyor
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
İşin kötü tarafı ciddi bir alici kalmadi piyasada. En son bu durumu tupras ta yaşadım hisse 126 seviyelerde fon çıkışıyla 65 gelmişti.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Satıs elbet bitecek 25 kusurdan dustu. Ayni seviye icin yuzde 50 yukselis gerek. Tupras, bankalar, tekfen hep ayni durumda. 9 liralik Akbank 7 liralık Vakıf 1260 lik "Garan, 20 liralık Tekfen ayni oranda asagida. Artık bir korelasyon olustu. Cunku yabancı satısı buralarda yogunlastı. Bundan sonra endeks ile hareket daha olası. YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri