-

Originally Posted by
yelgec
Cevap : thy de oyuncu içerde kalmış olabilir ve mal toplu olabilir , adam rahat götürüyordur, mantıklı yatırımcıda çoktan çıkmış olabilir , AEFES de mal toplanamamıştır , hissede yatırımcı çoktur, rahat rahat götüremiyor olabilir tahta yapıcı , tahtalarda aslında önemli olan mantık değil , o anda tahta yapıcının çıkarı , hisselerin dağılım durumu gibi , Ego ile ilişkili şeylerdir ( sadece kendi fikrim yarırım tavsiyesi değildir)
yani diyorsun ki "ipin ucunu vermişler ****nin eline, **** nereye çekerse oraya gidiyor, piyasada mantık aranmaz"
öyleyse ****nin suçu yok, ipin ucunu ****ye tutturanın suçu.
-
Örnek olarak Tlman , halka arz oldu 4 yıl temettü garantisi ile , birde iskontolu arz edildi dendi , müthiş katılım oldu ama hisse yıllarca halka arz fiyatının yarısında gezdi , her sene güzel temettü vermesine rağmen , tahta yapıcı ben enayimiyim dedi , herkes malda ben yükselticem de millete para kazandıracağım , şimdi daha yeni yeni halka arz fiyatına yaklaştı, o zaman anladım ki bir hisseye halka arzda iyi talep varsa asla girilmez
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Meksa belası bitmedi gitti 1 ay oldu neredeyse. Sabahtan yüklü basladilar bu sefer
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.
Yok abi iflah olmaz , birazdan da piyasa bozar , bunların niyeti 12.500 asla Yatırım tavsiyesi değildir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
ccola bugün temettü verdi sanırım, o düşünce kullandılar. iyi hisseyi toplamak zordur.
-
Hala karambol peşinde çakal sürüsü, hadi yallah gidin THY'de oynayın tabii önce bir bilançoya iyi bakın ne diyor.
-
Lan tam çakalmış bunlar. Trende girdi dedik meğer bizi trene mi getirmeye çalışıyorlarmış anlamadimki. La sen O temettüyü seve seve dağıtacan. Bende düşüklerden ekleyecem seni. Bir sene beklerim vaktim bol.
-
Saka mi bu ccola aghol bizden önce temettu iptali olmadı mı. 94kr temettu vermiş ccola . Ara yerde bizim haklarımızı yediler. 18.50 çakıldı hisse gecen seferde ay ni yerden sanmıştık. Grafik yine bozuldu. Meksa nin tek derdi komisyon. Ne yatırımcıyı nede isi veren fonu düşünüyor.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri