-

Originally Posted by
candyshop
dua edelim de millet bira içsin. hatta bira tüketimi artarsa şükür namazı da kılarız. bu arada fitre ve zekatlarınızı da bana gönderebilirsiniz, itina ile bira içer, pavyonda dansöz oynatırım yardımlarınızla.
Valla candy haklı bira gurubu cironun yüzde 5 kadar bişi heralde adına bakan bu sirketi sadece bira üretip sattığını düşünüyor ))))
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
dua kesmedi, ben bira satışları artsın diye zikir çekmeye başladım.
-
Sanırım yükselmek için alkollü mekanların açıldığına dair bakanlar kurulu kararını bekliyor. Piyasa aşırı düz mantığa döndü. konut kredisi paketleri açıklandı, gyo lar yükseldi. bize de sıra en kısa zamansa gelir umarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Spek robot bozucuyu kanal desteği olan 19,53 e kurdu. 19,53 gelirdelmez 54 ten alım yapıyor. Robotlar sabah 19,60-70 arasında verdikleri malı geri alamadılar. Robotlar bugün zarar edicek bence spek robotlara 80 e verecek karar vermiş.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Atlayın gidiyoruz ama nereye bilmiyorum.
-
19.53 çok düzel çalışıyor. 19.50 de 36 binlot destek var bunu kaldırtmadan . Stop patlatma hareketi yapmak için aşağıya basamaz. Para olsada alsak demeyeyim dededim, demeden edemedim. Yt değildir.
-
Biri alta vuruyor biri üste vuruyor. Dönüyor ikiside alta vuruyor.
-
17.50 maliyetli 25.000 lot kahkahkah. Borsa düşüyormüş düşsün anasını satayım.......
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri