arkadaþlar bakanlýðýn kararýný uygulayabilirde uygulamayabilirde.bugün kü torba yasada bu karar var görünüyor.þimdiii gelelim uygularsa ne olur uygulamaz ise ne olur onu tartýþalým.öncelikle uzun zamandan buyana taþýdýðým blok efeslerin%40 ný geçen hafta diðer hisselere çevirdim.önlem amacýyla ne olur ne olmaz.1-temettü verdi diyelim zatenyabancý temettü veriyor diye hisseyi taþýyor.hisse 1,5 aþaðý gelir biz küçükler için fazla deðiþen birþey olmaz.fakat temettü AGHOL e bu ortamda cansuyu olacaktýr dört göz ile temettüyü bekliyor hatta temettü açýklandýðýnda tavan yapmýþtý bikimkisi küçük bi artý.artý kasa boþalýyor þirket için olumsuz.2-temettü daðýlmadýðýný yada %25 oranýnda daðýtýlýrsa para keþ olarak kasada kalýr þýrket için olumludur.önünde deðiþik seçeneklere kapý aralýyabilir.bazý kesimler satýþ yapabilir olumsuz.kime nekadar satar satmaya kalkarsa milyon lotlarý bu iþlem hacmi ile nasýl gerçekleþtirir zor.yazacak olumlu ve olumsuz seçenekler o kadar çok durum varki bir ara hepsini satacaktým ki baktým düþseydi zaten düþerdi dedim kalanlarý korudum.artýk bekleyeceðim olan oldu.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri