1.5mil lot sattýlar ilk 2 kurum þaka gibi. Hangi fon çýkýyor acaba
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.5mil lot sattýlar ilk 2 kurum þaka gibi. Hangi fon çýkýyor acaba
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hacim boþuna deðil !
makinalar deli gibi çalýþýyor, ilginç bir algoritma organize edilmis !
28 nisan genel kurul, temettu konusu onaylanacaktir. %25 hemen %75 yil sonu seklinde olabilir. Geçmis yil karlarindan hemen de olabilir (ama bu konuya bir bakmak.lazim)
6 mayis ilk ceyrek bilancosu gelecek, bence iyi bilanco gelecek. ama 2. ceyrek + 3. ceyrek daha iyi gelecek 2020 tamaminda ise oldukca iyi gelecegi konusunda oldukca iyimserim.
yabanci satisi varmis gibi bir algi yaratarak satis baskisi olusturuyorlar ama hep soyledigim gibi tamamen hikaye ! cep to cep.
yatýrým tavsiyesi degildir
meksa ve merli kimin malýný satýyor bilemem..belkide onlar satarak hisse yükselecek...
çünkü birinin bildiðini diðerinin bilmemesi mümkün deðil...alanýn bildiðini satan bilmiyor mu.
cep to cep. amaç yabanci satiyor algisi yaratmak sn. emektar.
bunlarin klasik tarzi bu, aghol'de haftalarca yaptilar bunu !
bu sirketin piyasa degerinin burada olmasinin mantiksizligi artik herkesin malumu oldu. %10 temettu verecek sirket ve bilanco da iyi gelecek gibi ! bunlar bunu biliyor ! hisseleri her araci kurum model portfoyden cikartiyor !!!! hersey hazir.
30 lira olunca en az 4-5 araci kurum 45-50 lira hedef fiyat ile model portfoye alir. hikayesi de hazir olur.
bu hissenin bu fiyatlardaki son duraginin son asamasinda oldugumuzu dusunuyorum.
yatirimciyiz bekleriz acelemiz yok
yatýrým tavsiyesi degildir
Demekki neymiþ...
Satýcý olmasa alýcýda gelmiyor...
O zaman satýcý ile alýcý ayný cebin elleri...
Biri yoksa diðeride yok.
geçen yýl 13 tl den mgros aldýgýmda, bu hisse 20 tl civarýndaydý ve her iki hissenin yaklaþýk ayný fiyatta olmasý gerektiðini tespit etmiþtim. elimdeki mgroslarý satarak 18,45tl fiyatla aefes aldým. ya mgros pahalý ya da bu ucuzdur. benim gesabýma göre de her iki hissenin bu bilançolara göre 33 tl olmasý yönündedir. tabi 2020 bilançolarý ne getirir görecegiz
borsa %2.5 artýda bu düþmek için uðraþýyor...bu günlerde gitmeyen ne zaman gidecek...borsa düþerkende halini gördük..hemen dipliyor..
Yer Ýmleri