bakarsaniz citi satmis yatirim fonlari satmis ama alanlarda belli !
alýnmadým, sadece bakýþ açýnýza katký saðlamak istedim güzel kar üreten geliþen büyüyen güzel iþletmelerin hisseleri var. Bende aefes i beðendim alýyorum son 3 gündür. ama endeks 90.000 altýna sarktýðýnda çok acayip düþmüþ hýzlý yükseleceði çok bariz hisseler vardý. o zaman hiç aefes gözüme takýlmadý. Ama þimdi endeks olgunlaþtý daha olgun (hacimli) hisselerle uðraþma zamaný geldi. Bol kazançlar.
Bu arada zarar yazan tavan tavan giden hisseleri de anlamak mümkün deðil bir senedir piyasanýn doðasý çok deðiþti. Ben þahsen sürekli zarar yazan bir hissedeysem rahat uyuyamam.
10 yýlda 10 kat büyümüþ hisseyi 10 yýl önceki fiyattan sepetine eklemiþ hala korkuyor...10 yýldýr aylýk bazda 16 tl altýnda hiç kapamamýþ...dibine yakýn..dolar bazýnda en dipte... 60-70 katlý apartman merdiveni gibi düþünün ikinci basamaðýndasýnýz düþermiyim diye korkuyorsunuz...o zaman bahçede oynayýn borsayý býrakýn...
ya da AB inbev holdingin %44 hissesini alsin bedava ! versin 650-700 milyon usd alsin sirketi !
sonra gitsin sadece EBI'nin %20'sini halka acsin verdigi parayi cebine koysun.
ABinBev dese ki size 700 milyon usd verelim hisselerinizi bize satin !? holdingtekiler hop oturup hop kalkarlar
Yer Ýmleri