bugun fonun satmak istedigi kalan mallarini alacaklar ve bitirecekler diye dusunuyorum
yatýrým tavsiyesi degildir
bugun fonun satmak istedigi kalan mallarini alacaklar ve bitirecekler diye dusunuyorum
Sorun olmasa hisse giderdi. Alici büyük deðil hisse daðýldý. Tek kurum satiyor 10 kurum karþýlýyor
2.1mil satýþ yedi sadece meksa dan HSBC de en büyük alici ama sadece 400bin aldý.
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tam dusundugum gibi mali aliyorlar
Alicilar bukadar alýmla 18.50 kiramadi. Çýkmayan hisse düþer. Yine 18.30 dönmemek. 2.4mil satýþ biraz uçuk. Devamý var. Beni korkutan bir anda acýmadan serbesten satýþ yazmalari
Aefes eski sahibi temmetü alamayýnca veriyor hisseleri alýcý yürütemeyeceði hisseye para baðlamaz ya yürüyecek yada bedelsiz beklentisi var. Þahsi görüþüm temmetü daðýtýlmayýnca bedelsiz sermaye artýþý beklentim arttý yatýrým tavsiyesi deðildir
Iyi güzel de ilk aghol temettu yok dedi o gün %7 gitti aghol dipten %50 tepki verdi biz dipte takýldýk anlam veremedim. Aslýnda aghol en iyi þirketlerini efes çatýsý altýnda topladý. Hayýrlýsý inþallah bedelsiz olur da karton gibi olmasak yýllardýr bekliyor garipler
Alani örtüler birde piyasa bozdu 18.50 maliyetle kaldý hepsi bizim maliyetler zaten yüksek eksi yatýrýmcýyiz. Cümleten geçmiþ olsun bir daha da birsey demem. Bu hisse yi meksa çöp yaptý.
7.260.000 lot islem !! tarihi bir seans oldu aefes acisindan, birseylerin degisimine gebe , hayirlisi bakalim
meksa'da virus gibi pik yapmis 2.885.000 lot ile tek satici maasallah !!!
(gedik karanlik odada 18.38'deki 38.500 lotu tek kademede aldi adam saniyede 50.000 lot daha koydu ! þaka gibi[emoji846])
Son düzenleme : hayek; 30-04-2020 saat: 18:41.
Yer Ýmleri