Ben hep 25 yýldan beri böyle analiz yaparým Hulk u izlerim.temele bakarým ciroya bakarým karlýlýðý bakarým risklere bakarým izlerim izlerim arada fýkra yazarým standart disiyimdir analizlerim plaza analizlerine benzemez komþu tavuguna bakarým bende ama okurum da .....piyasayý ....sizlere baþarýlar yolunuz açýk olsun ...yazdýklarýmý bir kere okuyunca anlaþýlmaz bir kaç sefer okunmali...komþu tavuðu varsa horoz da vardýr ...deðil mi ama ....yatýrým tavsiyesi deðildir ...
2020 yýlýnda ilk çeyrek den ziyade ikinci çeyrek corannanin etkisi görülecektir bakalým nasýl bir etkisi olacak virüsün ikinci çeyreði merak ediyorum doðrusu tabi borsada kimileri önden koþuyor .yatýrým tavsiyesi deðildir
Millet evde habire stok yapiyo. 2. Ceyrek cok iyi gelir. Buyuk bedelsiz bekliyorum 2 ay icinde fonun mali bitince. Yada seneye net 3 tl temettu. Piyasa elbet fiyatlar bunu. Butun gidalar uctu bi bu kaldi fon yuzunden
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonun satisi bitince takip et hisseyibedelsiz vermezsede seneye 3 tl temettu beklentim var. Ben bu olayi daha once yasadim. Bu fonun mali buyuk baskiydi hissede. Kimse 38 milyon lotu 18 tl den almak varken 40 dan almak istemezdi. Yillardir baski bundandiSM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 lotla bilet almýþ filmi izliyorum....Fon satýþý umarým bu hafta sonlanýr ....Sonra alan adam birde bizi kazýða oturtmak için hisseyi aþaðý salarsa Yandý gülüm keten helvasý
Yer Ýmleri