Örnek olarak Tlman , halka arz oldu 4 yýl temettü garantisi ile , birde iskontolu arz edildi dendi , müthiþ katýlým oldu ama hisse yýllarca halka arz fiyatýnýn yarýsýnda gezdi , her sene güzel temettü vermesine raðmen , tahta yapýcý ben enayimiyim dedi , herkes malda ben yükselticem de millete para kazandýracaðým , þimdi daha yeni yeni halka arz fiyatýna yaklaþtý, o zaman anladým ki bir hisseye halka arzda iyi talep varsa asla girilmez
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Meksa belasý bitmedi gitti 1 ay oldu neredeyse. Sabahtan yüklü basladilar bu sefer
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok abi iflah olmaz , birazdan da piyasa bozar , bunlarýn niyeti 12.500 asla Yatýrým tavsiyesi deðildir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ccola bugün temettü verdi sanýrým, o düþünce kullandýlar. iyi hisseyi toplamak zordur.
Hala karambol peþinde çakal sürüsü, hadi yallah gidin THY'de oynayýn tabii önce bir bilançoya iyi bakýn ne diyor.
Lan tam çakalmýþ bunlar. Trende girdi dedik meðer bizi trene mi getirmeye çalýþýyorlarmýþ anlamadimki. La sen O temettüyü seve seve daðýtacan. Bende düþüklerden ekleyecem seni. Bir sene beklerim vaktim bol.
Saka mi bu ccola aghol bizden önce temettu iptali olmadý mý. 94kr temettu vermiþ ccola . Ara yerde bizim haklarýmýzý yediler. 18.50 çakýldý hisse gecen seferde ay ni yerden sanmýþtýk. Grafik yine bozuldu. Meksa nin tek derdi komisyon. Ne yatýrýmcýyý nede isi veren fonu düþünüyor.
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri