üçgen aþaðý kýrsaydý 30 kademe altý 17.91 boþluðu alamaya giderdi..herkes bunu bekliyordu...30 kademe yukarý atarak bekleyenlere 60 kademe fark attý...
yukarý dönüþler kanlý ve sert olur...birçok yatýrýmcý terste kalýr...
üçgen aþaðý kýrsaydý 30 kademe altý 17.91 boþluðu alamaya giderdi..herkes bunu bekliyordu...30 kademe yukarý atarak bekleyenlere 60 kademe fark attý...
yukarý dönüþler kanlý ve sert olur...birçok yatýrýmcý terste kalýr...
fazla bir satis kalmadi diye dusunuyorum artik bu biliniyor son 8.5 - 9 milyon lot gibi !
son düzlüðe giriyoruz
bence doce el atti son saniye ! ak yatirimin alislari doce'ye gidecek , ykb'nin satislarida citi'den dusecek diye dusunuyorum.
T+2 gun takasta inceleriz
yatýrým tavsiyesi degildir
1 haziran öncesi verilen sipariþlere yetiþemediði söyleniyor.benim kardesim sariyerde bir kafede barmen sadece kendisi 30 bin tl sipariþ vermiþ turkiye genelindeki sipariþleri siz düþünün talep patlamasý yaþayacak
Arkadaþlar, Migros ve AGHOL forumlarýna da yazdým.
Son saniye alýþý büyük ihtimalle MSCI Turkey ETF'sinde aðýrlýk artýrmadan kaynaklandý. 6 ayda bir güncellerler ellerindeki portföyü. Dün son iþlem günüydü.
3-4 güne rakamlar güncellenince MSCI aðýrlýk artýrdýysa belli olacak. Abartmaya gerek yok, bir defaya mahsus bir iþlem olarak kayýtlara geçecek bence. Ama þu var, MSCI aldýðý hisseyi uzun yýllar elinde tutar.
Yer Ýmleri