Hisse bu geliþmelerden nasýl etkilenir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hisse bu geliþmelerden nasýl etkilenir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bilsek insallah düþmeyiz. Ödeme 3 ay sonra olmasý sikinti. Az bir para deðil. Bir kuruma soracaðým benim kendi param ve kredi ile fazladan 100bin tl afesim var benim erken alma durumum varmi. Yoksa ne varsa satacam mecbur. Gider banka alirim onlarda çok ucuz kaldi. 20bin temettuyu neden 3 ay bunlara býrakayým. Erken alýrsam bin lot daha efes alacaktým. Sonuçta 100bin kýsým için gunluk faiz ödüyorum %15 denk geliyor sevinemedim gitti habere .
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olumlu olur diye bekliyoruz.
mutlaka sor, peþini býrakma. hatta ev kredisi taksidin ya da kredi kartý ödemen varsa onlarý da belgelendirip "borç ödemesi için kullanacaðým" diyerek temettünü erken çekebilirsin. olmadý, þirketin yatýrýmcý iliþkileri bölümüne email at, detaylý bilgi iste. sonuçta tüm hissedarlara eþit yaklaþmak zorundalar. anadolu grubu kendi temettüsünü borçlarýný bahane gösterip erken çekebiliyorsa, a þahsý da kredi kartý ödemesini, ev taksidini bahane gösterip temettüsünü erken çekebilmeli. zaten yatýrýmcýnýn canýna okumuþlar yýllardýr...
10 kd alista 450bin satis
10kd satis 90bin lot var.
Nerden cikiyor bu kadar satici her bir kadme yukarýya gutmesi için 50bin kademe arti aktiften yazýlan yemesi gerekli
Insallah 20.35 ustu kapar da grafiðini onu açýlýr. Ama geri saracak gibi 20 lere
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni ev almýþ bir arkadaþýnýza hisseyi devredersiniz...temettüyü erken alýrsýnýz...
Kar satýþlarýnýn gelmesi normal. Safralar temizleniyor...
Tavan 21 46.....
17.93-18.26
19.29-19.45
19.45-20.04 arasýnda boþluklar var, (gap)
Yer Ýmleri