Temettü sonrasýnda kaðýdýn aþaðýya salmaya baþladýðýný görünce elimdeki tüm malý Perþembe günü 21.12 den verdim. Bereket versin iyi kar býraktý. Hafta sonu Efes+1 i denedim ve çok hoþuma gitti sade soda gibi asitik ferahlatýcý sonuna kadar, maltýn ekþimsi tadýnýn yerini hoþ bir maltaromasý almýþ, koku yok denecek kadar az. Bu bira çok satar helal olsun sana Efes dedim ve buradan elde ettiðim kar kadar olan 5.000 lotu bu gün geri aldým birdaha satmamak üzere, isterse 1 TL ye düþsün ister 100 TL olsun. Genel olarak borsa çýkar, iner ancak Efes'in uzun vadede iyi yerlere geleceðini öngörüyorum. Yt deðildir.
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklýsýn Aðustos engeç Eylül baþý benden kurtulacaksýnýz az kaldý þaka Biyana trend ccola arkasýnda ben ag hol bekliyorum 1 aya hareket yaptý yaptý yapmazsa hammalliye yapmam Efes’te hareket olursa maalesef ccola raðmen aþaðý olur düþüncem var ag hol yatýrýmcýsý olarak iþtirakler çok önemli halka açýk sýkýntýlý ve en büyük iþtirak Efes olduðundan özel ilgim var
Etap sermaye artýþý gerekli özgörkeyde para yok özgörkey ccola hisselerini Efes alsýn karþýlýðýnda özgörkey etap sermaye ödemesini yapabilir yada özgörkey paylarýný alsýn Hisseyi %100 çýkarýp sermaye arttýrsýn ama þuhali ile etap maalesef bana göre zombi þirket katagorisinde
arkadaþlar ETAP konsolide olacak olacaktýr da.benim öngörüm kafama yattýðý kadar bedelli sermaye artýþýna gitmek gittiði yüzde kadar halka açýlýmý gerçekleþtirmek.bu halka arz sinerjisi hem AGHOL ü hem de AEFES e sinerji oluþturacaktýr ben bu beklentiyle hissede bekliyorum eksiði vardýr fazlasý vardýr olur yada olmaz
Yer Ýmleri