bilen varsa efes ayarýnda benzer büyüklükte ciro , satýþ hacmi olan yurt dýþý bira þirketi varmý
finansallarýný efes ile karþýlaþtýrmak istiyorum
bilen varsa efes ayarýnda benzer büyüklükte ciro , satýþ hacmi olan yurt dýþý bira þirketi varmý
finansallarýný efes ile karþýlaþtýrmak istiyorum
Sayýn hayek, karamsar yorumlara bakmayýnýz. Rubledeki deðerlenmeden 2. bilançoda 1 milyar kar yazacak, 3. bilançoda dolardaký deðer kaybýndan 1 milyar kar yazacak gibi duruyor. Dolar çok dik yaptý yýl sonuna kadar 6,30 a kadar geriler diye düþünüyorum. City iki gündür mal topluyor. Bu tahtayý yukarýya taþýyacaklar. Ben karýmý burda býraktým ve üzerine 1 lot bile eklemiyecem. Eðer karamsarlýða kapýlýp satýlacaksa bile karýnýzý býrakýn derim. 10 yýllýk bir enerji birikimi var, yatýrýmlarý bitmiþ meyve yeme zamaný gelmiþ. Yt deðildir. Zaten ben de buraya yatýrým yapmadým düþük fiyata satan ile yüksek fiyata alan arasýndaki fark bende emanet duruyor. Ben bir hisseyi yüksek fiyattan alana kadar.....
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlarý þirket analistleri de biliyor merak etmeyin fiktif kur gelirlerini kimse kaale almýyor 120.000 borsada bu seviyede ise 100.000 borsada x olur , özelikle 6.30 dolar kuru tahmininiz kaynaðýný Merak ettim , Efes yatýrýmýnýzýn nekadar doðru olduðunun tespiti olmuþ böyle þirkettede böyle yatýrýmcý olur
gordugum kadariyla tahrik burayi susturmus... ve gercek amacina ulasmis.
Arkadasin rol aldigi diger dizide thrik ile ilgili yeni bilgiler var.
(Tahrikìn maddi durumu nasil, tahrik parayi nereye yatiriyor, vs..)
izlemek isterseniz sizi aghol forumuna bekleriz.
okuyun gerçekten ; borsa fiyatlamasý ile ilgili bir kaç konu yazdým hakaretler hariç iyi bilgiler var yaralanýn isterim
ben yatýrýmlarým kýsaca hektaþ, egeen, bilici yatýrým bunlar 2 yýl ve üstü yatýrýmlar
gözde giriþim 1,5 yýl
frigopak 3 ay
ag hol 1 ay
baþka borsa yatýrýmým yok
hiç hektaþ egeen sayfalarýnda yazmadým
biraz bilicde yazdým 1 yýldýr bakmýyorum bile
sadece sýkýntýlý olan yatýrýmlar aghol ve gözdede aðýrlýklý yazýyorum belki frigoda 1 kaç kez yazmýþýmdýr
iyi olan yerlerde iþleyen sistemde ne yazacaksýn ?
önemli olan sýkýntýlý yerlerde yazýp bu sýkýntýlarýn giderilmesinde katkýda bulunmak
bukadar potansiyeli olan þirketlerin bu durumda olamalarý yazýk
ben yatýrýmcýyým isterimki efes 20 alayým 80 vereyim yada ag hol
ama bunun için düzelme þart düzelme içinde sorun tespiti ve bu sorunlarýn þirket yönetimi ile paylaþýlmasý bence çok çok önemli
gümrük vergisi muafiyeti ve KDV istisnasý þirketin bilançosuna nasýl yansýr. muhasebeleþmeden anlayan arkaþlar açýklarsa sevinirim
Gönül istemez ama grafiðin dibinde 10 rakamý gözüküyor gibi ( tarihi dip)
Yer Ýmleri