Ben lotlarýmý geri koymaya baþladým. 15 e kadar kademeli alýrým düþerse umalým ki düþmesin bugün 10 bin lot destek attým ama düzelme emaresi görmezsem 17 stop...
Ben lotlarýmý geri koymaya baþladým. 15 e kadar kademeli alýrým düþerse umalým ki düþmesin bugün 10 bin lot destek attým ama düzelme emaresi görmezsem 17 stop...
Buraya hava atmak veya kendimi ispat etmek için yazmýyorum, özellikle coþku varken satýyorsam veya korku varken alýyorsam yazýyorum ki borsanýn dalgalarý arasýnda küçük yatýrýmcý dipte kötümser tepede iyimserlere aldanýp zarar etmesin. Dediginiz gibi 15 liraya düþsün herkes 1 lira diye koro tutmaya baslar burada, sebebi ucuzdan milletin malýný almaktýr yükselince de 100 tl demeye baþlarlar bu kez onun sebebi de mal vermektir. Biz olduðu gibi yazýyoruz yalan yok dürüstce, size de saygým var yazýlarýnýzý okuyorum bol kazançlar dilerim. Temel analiz her þeydir, bu hisse 10 liraya giderse ben yine alýrým çünkü temeli ederi bellidir temel analizle almaya karar verirsin teknikle al sat yapýlýr sadece...
bayram çabuk gelsin borsa fena
hepimiz için hayýrlýsý inþ düþüþ durur
anadolu efes ozelinde geri cekilme beklenenden biraz fazla oldu ! ama problem degil
10 yillik tarihi zirveleri kiracagimiz icin biraz sancili surece alisacagiz ! sonrasi guzel gunler
bekleyip gorecegiz
yatýrým tavsiyesi degildir
Efes’in Türkiye’deki sýkýntýsýnýn ana nedeni þu aþaðýdaki yazýda müþteriye ne verirsem içerler mantýðýnýn sonu %91 piyasa hakimiyetinden %45 düþüþ maalesef https://www.milliyet.com.tr/amp/yaza...iralar-1354532
Yer Ýmleri