Bu ay, emeklilik fonlarý ile citi net satýcý konumunda. deutsche yetersiz de olsa satýþlarý karþýlamaya çalýþmýþ.
emeklilik fonlarý telef etti bizi. ne var satacak bu kadar?
Bu ay, emeklilik fonlarý ile citi net satýcý konumunda. deutsche yetersiz de olsa satýþlarý karþýlamaya çalýþmýþ.
emeklilik fonlarý telef etti bizi. ne var satacak bu kadar?
knfurt ne satýyor???
ETAP ne yapýyor???
baþka soru yok..
KNFRT 18.53 ÇÝZÝK..
ETAP sahibi EFES........alttan çizik...
biri ALMAN firmasý asla hile hurda olmaz...
diðeri YERLÝ ........
hakaret etmeye bile deðmeyecek kadar ZAVALLILAR.
Efes'in Anadolu Etap'ta çevirdiði dümenlerle ve allem edip kullem edip 2 milyar tl paha biçerek sermaye artýrýp bilançoda eksi varlýk olarak yer vermesi ile ilgili tüm eleþtirilerine katýlýyorum.
Ama iþi "üstün Alaman teknolojisi" ya da "üstün Alman ýrký hile hurda yapmaz"a getirmemek lazým. Son tahlilde otomotivden fintech'e, bankacýlýktan teknolojiye bir çok þirketi "en büyük skandallar" listesine girecek usulsüzlükler yaptý.
Ama þu var, biz henüz beyin evrimimizi üstün batýlý beyaz ýrk seviyesine taþýyamadýðýmýzdan bizimkiler "basit hýrsýz"lýk yapýyor. Üstün beyaz ýrk ise nitelikli dolandýrýcý.
Konuyu spk sordum Aralýk ayýnda yabancý ortak 0 deðer biçtiði etap Mart ayýnda 2.5 milyar deðer neye göre biçilmiþtir ? Þeftali bahçelerinin altýnda altýn bakýr gümüþ madeni mi çýkmýþtýr ? 2.5 milyar net iþletme deðeri (borç düþülmüþ) hangi denetim firmasý tespit etti , þirket deðerleme raporu kap yatýnlatýlmasý vs sordum bakalým ne çýkacak
Sanýrsýn ki Cola baþka þirketin iþtiraki. Seneye oradan 1 milyar kar gelecek ama týk yok.
Yer Ýmleri